LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Merhaba arkadaşlar, tbc de raid yapmaya başladığımdan beri, hep 17/44 fury talent'i ile dps yaptım, halada yapmaya devam ediyorum, cok da memnumum ama 2.3'ün cıkması yakın oldugu icin yeni talentler hakkında görüş için forum okuyorum 1 haftadır ve hakim görüş 33/28 sword spec, imp.slam build ü gibi gözüküyor, hatta adamlar, başta elitist jerks teki hesap manyakları ve death&taxes taki dps warriorlar(Schmity başı çekmekte), şu an için bile 33/28 imp slam buildünün 17/44 ten daha ezici oldugunu söylemekteler. Bende Paticikteki wow oynayan arkadaşlarında görüşüne başvurmak istedim, şu an için ve 2.3 teki değişikliklerden sonrası için. Teşekküler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Valla oln sağır sultan duydu 33/28 in daha iyi olduğunu. Hem melee dps e çok güzel buff da veriyor 6% mı ne. Bizdeki dps warrior da 33/28 soul cleaver la axe specced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 33/28 bu haliyle mi, yoksa patchten sonra mi? ben de dun 33/28 yaptim ama pek bu konulara kafa yoran bi insan olmadigim icin iyi mi kotu mu yorum yapamiyorum, itemlerim da dandik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben sapına kadar fury adamım açıkcası. Ama eğer ki 33/28 yapcaksan iyi bağlantın olcak. Yoksa düzgün rotation çıkartamazsın slam ile. 33/28 vs 17/44'e gelince, bence patch çıkana kadar beklemek lazım. Ondan sonra eğer ki gear'ın varsa iki specide denersin hangisi ile zevk alıyorsan onu kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 guzel one handed bulsam iki tane fury olucam ben bu haliyle, ama patchten sonra degisince nolur su an tam hatirlamiyorum nelerin degistigini, blacksmith kasmak lazim epicler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 iki speci de denedim. tek dps warriorsan ve raidde physical dps class sayısı 3-4den fazlaysa 33/28 bir çok açıdan daha iyi. birincisi 17/44den daha az threat sorunu var hem dpsin daha düşük olacağı hem de daha az heroic strike kullanacağın için. ikincisi, blood frenzy ile raide kattığın bonus dmg ile dpsin 17/44le yapabileceğinden daha fazla.ayrıca yaklaşık 3.5% gibi bir threat bonus veriyor bloodfrenzy maintanka ki bu da ayrı bi artısı. bir de pvp yapılabiliyor 33/28 ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Wispy said: Valla oln sağır sultan duydu 33/28 in daha iyi olduğunu. Hem melee dps e çok güzel buff da veriyor 6% mı ne. Bizdeki dps warrior da 33/28 soul cleaver la axe specced Abicim sagır sultan duydu diyosunda, en ünlü ve kendini dpste kanıtlamış warriorlardan biri olan prophetta 17/44, sonuçta tartışılan bir konu oldugunu düşünüyorum hala. Bu arada gz on shard of azzinoth KOLPA rogue :D gel Dun morogh a da bi gömiyim seni karlarımıza :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 17/44 ezip geçecek 2.3 ile. Warriorların en büyük sorunu threat meterın dpsyi kısıtlamasıydı. İmp. Berzerkera gelen buffla yenide 1.liğe oynayacak sanırım warriorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 LordVithar said: Wispy said: Valla oln sağır sultan duydu 33/28 in daha iyi olduğunu. Hem melee dps e çok güzel buff da veriyor 6% mı ne. Bizdeki dps warrior da 33/28 soul cleaver la axe specced Abicim sagır sultan duydu diyosunda, en ünlü ve kendini dpste kanıtlamış warriorlardan biri olan prophetta 17/44, sonuçta tartışılan bir konu oldugunu düşünüyorum hala. Bu arada gz on shard of azzinoth KOLPA rogue :D gel Dun morogh a da bi gömiyim seni karlarımıza :)) Arkadaşım bencil oynamıyacaksın. Bizim raidlerde 2 rogue 1 dps warrior 2 feral druid 2-3 hunter bir de 2 prot warrior var. Senin yapacağın 100 dps mi daha önemli bu kadar meleeye vereceğin 6% buff mı. Warglaive i alayım o zaman çiviliyorum seni moroghun karlarına dorf olduğuna dua et çakma warrior sen. L2quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Wispy said: LordVithar said: Wispy said: Valla oln sağır sultan duydu 33/28 in daha iyi olduğunu. Hem melee dps e çok güzel buff da veriyor 6% mı ne. Bizdeki dps warrior da 33/28 soul cleaver la axe specced Abicim sagır sultan duydu diyosunda, en ünlü ve kendini dpste kanıtlamış warriorlardan biri olan prophetta 17/44, sonuçta tartışılan bir konu oldugunu düşünüyorum hala. Bu arada gz on shard of azzinoth KOLPA rogue :D gel Dun morogh a da bi gömiyim seni karlarımıza :)) Arkadaşım bencil oynamıyacaksın. Bizim raidlerde 2 rogue 1 dps warrior 2 feral druid 2-3 hunter bir de 2 prot warrior var. Senin yapacağın 100 dps mi daha önemli bu kadar meleeye vereceğin 6% buff mı. Warglaive i alayım o zaman çiviliyorum seni moroghun karlarına dorf olduğuna dua et çakma warrior sen. L2quit Allahım yaw, kimler illidan kesiyor iyice kalite düştü :D Bencillik konusuna gelince, officerlarımızın dps class mantığı biraz sw stats oriented, Dps te göremezlerse seni wisp spam : wtf where is the dps?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Guildimde tanklık yapıyorum, Threat sorunum yok diğer klaslarla ama iyi gearlı bi furry warriorumuz var çok iyi DPS i olmasıyla birlikte müthiş threat sorunu yaşıyoruz adam bazen boss fightın başında iniyor aggro aldığından, DPS meterdede en başta değil aslında bence warrior class olarak threat sorunu yaşıyor, Druid bile cat formda Threat azaltıyor hemde defalarca çok büyük eksiklik bu warrior için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Threat sorunu wow cıktığından beri bir eksik warrior için zaten, her ne kadar bizi prot a itselerde, warrior community sinin iradeli tavrı en sonunda meyvesini verecek 2.3 te inş :) Bu kadar kasıp araştırmam, dps te 1. olmaya calışıp, sadece class avantajı ile dps yapıpta bizimle dalga geçen diğer classların yüzüne çarpmak o sıralamayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tbc önceside sonrasıda bayaaaa uzun zamandırda bir cok encounterda dps warriorlar ilk sıraları buluyodu zaten, enı bişi değil dps warriorlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Wispy said: Arkadaşım bencil oynamıyacaksın. Bizim raidlerde 2 rogue 1 dps warrior 2 feral druid 2-3 hunter bir de 2 prot warrior var. Senin yapacağın 100 dps mi daha önemli bu kadar meleeye vereceğin 6% buff mı. Warglaive i alayım o zaman çiviliyorum seni moroghun karlarına dorf olduğuna dua et çakma warrior sen. L2quit arkadasım sizin raidde healer yok mu? hesaplarıma gore 2+1+2+2+2=9 [2-3 hunter demisin 2 tane aldım] ee 1 healer mı var 2 prot warriora... aferin size :) gidin kumda oynayın sdgsdgsd edit: dusundum ve biraz haklı biraz da haksız oldugumu gordum... 25 man raidleri tamamen unuttum ben :) ama belirtmen gerekirdi bnm de sucum yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Wispy said: LordVithar said: Wispy said: Valla oln sağır sultan duydu 33/28 in daha iyi olduğunu. Hem melee dps e çok güzel buff da veriyor 6% mı ne. Bizdeki dps warrior da 33/28 soul cleaver la axe specced Abicim sagır sultan duydu diyosunda, en ünlü ve kendini dpste kanıtlamış warriorlardan biri olan prophetta 17/44, sonuçta tartışılan bir konu oldugunu düşünüyorum hala. Bu arada gz on shard of azzinoth KOLPA rogue :D gel Dun morogh a da bi gömiyim seni karlarımıza :)) Arkadaşım bencil oynamıyacaksın. Bizim raidlerde 2 rogue 1 dps warrior 2 feral druid 2-3 hunter bir de 2 prot warrior var. Senin yapacağın 100 dps mi daha önemli bu kadar meleeye vereceğin 6% buff mı. Warglaive i alayım o zaman çiviliyorum seni moroghun karlarına dorf olduğuna dua et çakma warrior sen. L2quit Ehm %4 olcak sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet 4% fakat ben 2.3 sonrasında bile 33/28in daha iyi olacağını düşünüyorum. raiddeki class dağılımına göre değişir bu fakat şöyle bi örnek verelim http://wowwebstats.com/yi4v5p24ri4va?s=6703-6893 blood frenzy 120k dmg katmış raide, süreye bölerseniz 662 dps eklemiş ve kendi dpsine eklerseniz 2430 gibi bir rakam çıkıyor ki bu 17/44 için imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 33/28 için denildiği gibi iyi bir latency lzm cidden, hani 17/44 te lag olsada araya kaynayabiliyorum :) ama demin raidden attilar yemedi officerlar, artk avrupalıda ttnet lag diyor yaw ventte, ya sabır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 slam build ve nasil calistigi hakkinda http://www.honorbound.se/Slamdps.pdf bir iki hata disinda gayet yararli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hammer of wrath için yapılanı hala slam'e yapmadıkları için cok kılım acıkcası hala, bide attack cycle ve rage wise verimli kullanmak için düşük ping gerekiyo, ama cok iyi bi guild bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Alla allah WWS'lerde blood frenzy'yi bir türlü bulamıyorum. Kesin gözümün önünde bir yerde ama fark edemiyorum. Ara sıra oluyor böyle :( 33/28'e gelince. Bence de güzel DPS yapar, fakat pek mobile değil. Encounter'a biraz fazla bağlı. Hareket eden moblarda biraz zayıf. Fakat %4 P-DPS debuff'ı raid'e göre iyi iş görebiliyor. Bazı guildlar çoğunluk caster kullanırken bazıları melee ve hunter kullanıyor.Bana sorsan raide 1 prot 1 arms 1 fury warrior ile giderim. Fakat 33/28'e bir türlü güvenemiyorum. MS ve Slam'ın Weapon ile scale olması hoşuma gitmiyor bir defa. BT ne güzel direk AP'den scale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 blood frenzy gözükmez zaten wwsde. debuff sonuçta direk dmg vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 osman took eccük dmg from your blood frenzy die bişi olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 33/28 sword spec buildiyle oynuyodum warriorumu bırakmadan önce. rotasyonu çözene kadar acaip ezik dmg yapıyosunuz ama işi çözmeye başlayınca inanılmaz dmg yapmasanızda melee dps uçmuş oluyo sayenizde mutlu oluyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 waryor oynamak günah, tank olunca her haltın suçlusu sen oluyorsun adam ktm ye baka baka ya allah alacam aggroyu deyip abanıyor suç sana kalıyor, dps olursan waryor dps suck deyip dışlıyorlar, blizzarda akşam yatarken lock a buff sabah kalkarken ilk iş waryora nerf mantığı ile soğuttular beni iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 zaidral said: slam build ve nasil calistigi hakkinda http://www.honorbound.se/Slamdps.pdf bir iki hata disinda gayet yararli bence. Baya yararlı oldu teşekkürler, artık lag in düzgün oldugu bir hafta için dua edip, deneyecem bu talenti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar