Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arkadaşlar en az patlamayan tane bırakarak ve en güzel tatta mısır patlatmayı öğretin kulunuz olayım. Siyah mısır yemekten bıktım... özellikle bazı yerlerde yapılan şekerli mısırlar nasıl yapılıyor bilmek istiyorum hiç denemedim yanar diye şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bir çay fincanı kadar mısır koyuyosan yarım çay fincanı da yağ koyacaksın bi süre bekleyip tuzu/şekeri attınktan sonra da devamlı daireler çizerek karıştıracaksın şekerli olması için sadece tuz yerine şeker koy gerisini kendi halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şekerli hiç yemedim. Güzel oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 damak zevki meselesi. ben nefret ederim, bazı arkadaşlarım da tuzlu yenir mi bu ıykk der. eser miktarda yiyeceksen güzel , şeker yer gibi löp löp atıyorsun ağzına ; bol yiyeceksen mide bulandırıcı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 genelde beğenilir patlamış mısırım, yağtuz kıvamını tutturmak önemli tabi.. sadece tencerenin dibini kaplayacak kadar yağ ( daha fazla değil ) yine tencerenin dibini kaplıcak üst üste gelmicek şekilde mısır koy. .2-3 çay kaşığı tuz, bunu arttırabilirsinde tabi. sürekli karıştır patlamaya başlayınca kapağını kapat ve bekle.patlama sesi bitince al yanmasın çok şekerli sevmem ama tuzyerine 1 çorba kaşığı şeker şekerli mısır oluyor..afiyet olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çizgi filmlerde üzerine dökülen sarı şey nedir? Nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tereyagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Biz buraxla az olacak diye 1 bardak yaptık midemiz bulandı 1 saattir yiyoruz. Yağını da abartmışız ama onun dışında süper oldu, patladıkça mısırlar taştı tencereden xD hatta o kadar ki, tencerenin yanına dökülenleri toplamak için koyduğumuz kap da doldu 2 hiper boy patlamış mısır oldu, doğal olarak tiksindirdi gece gece :P özetle 1 bardak yapmayın bi seferde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1 fincan mısır yarım fincan yağ oranı çok fazla oluyor çok yağlı oldu bugün denedik :F ondan daha az yağlı yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha bega ne ara mesaj yazdın lan yoksa biz kardeş miyiz? o değil cidden birbirimizden haberimiz yoktu bu mesajları yazarken denyocan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ayrı odalardan aynı anda mesaj atmışız xD varsa yoksa beni taklit kardeşim bu kadar da olmaz ki.. evet o oran çok çok çok yağlı sonuçlar veriyor. azaltarak yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bi de öküz gibi yememek lazım sözüm benim odamdan dışarı sonra soldan ilk kapıdan içeri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 soldan 2. kapıdan içeri diceksin xD yau geç msn.e millet dicek patiden konuşuolar aile içi iletişim kalmamış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hmm tereyağını eklerken ayrı bir işlem gerekiyor mu direk atıyo muyuz üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bi kahve fincanında erit sonra dök mis gibi ohh başka bişeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mikrodalga? teknoloji? =) atıosun 2 dkkada ckıo yanmadan etmeden miktar ne az ne fazla. sadeleri var, asırı tereyaglıları var ki ben bunları cok severim ama alıskın olmayanları kusturuo, soganlı falan bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 öyle yapmanın verdiği zevk? :D aslında en güzeli paket peynirli şekerli tereyağlı felan mısır alıp mikrodalgaya atmak ve onu yemek AMA bulamıyorum hiçbi yerde:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tansas-migros gbi marketlerde oluo.. ama istanbulda diildin dmi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 agidanın vendorunda olurmu acaba nuwanda asdasdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bizim markette var ama mikrodalga yok anasını $#&%*! yurdunda. geçen sene ortak mutfakta yiyodum ne güzel gecenin bi yarısı iki dakkada yapıp. mis gibi yağlı tuzlu çıkıyodu paşalar gibi 5 dakkada ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Her yaptığında tereyağ kullanırsan obez olursun. Obez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 şekerli arkadaşın dedigi gibi fazla yiyince suyu çıkıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Gwindon çok yağ koydun tencereye, yarım fincan nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar