Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar en az patlamayan tane bırakarak ve en güzel tatta mısır patlatmayı öğretin kulunuz olayım. Siyah mısır yemekten bıktım... özellikle bazı yerlerde yapılan şekerli mısırlar nasıl yapılıyor bilmek istiyorum hiç denemedim yanar diye şeker
Mesaj tarihi:
bir çay fincanı kadar mısır koyuyosan yarım çay fincanı da yağ koyacaksın bi süre bekleyip tuzu/şekeri attınktan sonra da devamlı daireler çizerek karıştıracaksın

şekerli olması için sadece tuz yerine şeker koy gerisini kendi halleder
Mesaj tarihi:
damak zevki meselesi. ben nefret ederim, bazı arkadaşlarım da tuzlu yenir mi bu ıykk der.

eser miktarda yiyeceksen güzel , şeker yer gibi löp löp atıyorsun ağzına ; bol yiyeceksen mide bulandırıcı falan.
Mesaj tarihi:
genelde beğenilir patlamış mısırım, yağtuz kıvamını tutturmak önemli tabi.. sadece tencerenin dibini kaplayacak kadar yağ ( daha fazla değil ) yine tencerenin dibini kaplıcak üst üste gelmicek şekilde mısır koy. .2-3 çay kaşığı tuz, bunu arttırabilirsinde tabi. sürekli karıştır patlamaya başlayınca kapağını kapat ve bekle.patlama sesi bitince al yanmasın çok şekerli sevmem ama tuzyerine 1 çorba kaşığı şeker şekerli mısır oluyor..afiyet olsun:)
Mesaj tarihi:
Biz buraxla az olacak diye 1 bardak yaptık midemiz bulandı 1 saattir yiyoruz. Yağını da abartmışız ama onun dışında süper oldu, patladıkça mısırlar taştı tencereden xD hatta o kadar ki, tencerenin yanına dökülenleri toplamak için koyduğumuz kap da doldu 2 hiper boy patlamış mısır oldu, doğal olarak tiksindirdi gece gece :P özetle 1 bardak yapmayın bi seferde :P
Mesaj tarihi:
Ayrı odalardan aynı anda mesaj atmışız xD varsa yoksa beni taklit kardeşim bu kadar da olmaz ki..

evet o oran çok çok çok yağlı sonuçlar veriyor. azaltarak yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
mikrodalga? teknoloji? =) atıosun 2 dkkada ckıo yanmadan etmeden miktar ne az ne fazla. sadeleri var, asırı tereyaglıları var ki ben bunları cok severim ama alıskın olmayanları kusturuo, soganlı falan bile var
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bizim markette var ama mikrodalga yok anasını $#&%*! yurdunda. geçen sene ortak mutfakta yiyodum ne güzel gecenin bi yarısı iki dakkada yapıp. mis gibi yağlı tuzlu çıkıyodu paşalar gibi 5 dakkada ühühü
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...