Yeto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arkadaşlar ben ingiltereden telefon getirticem de acaba burda calısır mı , bı bılgısı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 burada cihazın imei kayıdını yaptırırsan, kullanırsın. şayet yaptırmassan 1 ay gsm ömrü var. sonra oyun falan oynarsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 IMEI kaydı yaptırırken vergi ödeniyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim bildiğim 1 tane telefon için vergi almıyorlar ama 1. telefondan sonraki telefonlar için alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çoğu yer ücretsiz yapıyor kayıt işlemini, bazı para kazanma derdi olan yerler 5 ytl kayıt ücreti alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 5 ytl alıyolar ve senede bir telefon kaydettırme hakkınız war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 peki ordan ucuza geliyomuki ? ben canada daki bi yakınıma sordum ordan al daha ucuza alırsın dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 İngiltere her açıdan gördüğüm en pahalı ülkeydi. Zannetmiyorum daha ucuz olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 vodafone'Un kampanyası var mesela 90 sterlıne sana burda 700 mılyon olan telefon verıyo , işte şimdi yeni sorun adamlar bu telefonu sadece vodefone la calısıcak sekılde verıyo. bızım cın fıkırlı turkler bunun da bı yolunu bulmuş mudur ? yanı telefoncuya goturıım iki şekil yapsın sonrasında da ben turkcell sim'imi taktıgımda çatır çatır çalışsın. Buna da bı cevap verın be hadı guzel abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yeto bende sadece t-mobile ile calisan telefon var, her yere sordum, hic biri turkcelle calistiracak hale getiremedi(simlock yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar