Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 off öyle bir anlattınki çok pis canım çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ama şırdancılar yeni yiyen istanbullu gördümü direk cem yılmaz oluyolar *oooovvv istanbullumusun al bakim bunu sizin oralarda bulamazsın tut tut, HAAAAAA!!!! eline verdim işte* gibisinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yemem.yiyemem onu ben.turuncu suyu nasıl olmuş öyle? ıyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o diil de, bi mumbar olsaydı da yeseydik böyle yağlı yağlı oh$!! :D antebi özledim yeminle yav. yanında da acılı şalgam böyle, allah beaa!!! açım bana yiyecek bişeyler getirin ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 görütünsü yeter :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 GwindonSurion said: Şırdan koyunun midesinden yapılır... 10 farkı bulun Bi de bayağı bi ağır görünüyo yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 RabbiT said: Pişmiş Alien gibi duruyor :D Alien tava resmen bu yemek. Bunu ilk ben keşfettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o ne yaaa nası iirennçç bişi yeniomu yani şimdi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 işkembe çorbası içip kokoreç yiyosunuzda bunumu yemiyceksiniz, ben yedim imbaydı tadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kokorec dedigin sey en kutsal besin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 @ rabbit aferim. bari chest burster koysaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar