MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 galiba bikac kez yaptım bende ama konular neydi hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Todesengel said: adamın içine ersin karabulut girmiş lan. O_o Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Xhunarion said: Todesengel said: adamın içine ersin karabulut girmiş lan. O_o Hahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 zaman zaman benim niye böyle anım yok lan dediğim oluyor . Mesela en ekşın anım tatil köyünde sarhoş olup sana iyi akşamlar diyen görevlilerin anasına küfretmek veya tam yalnız başına evde kızla yiyişirken annemin evi basması veya yine tatil köyünde sarhoş olup diskoda belden yukarısı çıplak bir şekilde göbek show yaparken güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırılmak...vb.Bi dakka lan benim de baya anım varmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim en iyi anımı herkes bilio zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben yapmadım. en kötü ihtimalle, kafa filan sallarım, kinaye yaparım falan ama sorarsa okudun mu diye okumadım derim. çaresiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tam tersini yaptığım oldu yani muhabbete girmemek için okumadım/izlemedim/gitmedim dediğim ya da anlatıcak bişeylerim olsa da yok bişey diyip konuyu geçiştirdiğim filan sık olmuştur. Ama ortama yavşamak için yalan söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Anılarımı rötuşleyip anlattığım oldu. Ama film ve kitaplar hakkında yapmadım. Yapsaydım Fight Club muhabbetlerinde yapardım. Dershanede az dalga geçmediler Fight Club'ı izlemedim die yaa yaaa.(sonunda izledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben yapmadım. 24/7 muhteşemdim ömrüm boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 utopia said: ya, ben yapmadım. ama mesela bi zaugna var forumda ki, ne sorsam googledan arıyor. adam dil mezunu öss dereceli, geçen ing gramere dair küçücük bir soru sordum emin olayım diye, onu bile googledan arattı. GOOGLE FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ahaha bende yapmışımdır benzer şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar