Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Oyunculardan hiçbirini hatırlamıyorum malesef ama atvde defalarca verişmişti eskiden 2 arkadaş, bunlar bir şirkette calışıyorlar. patronları tatil mekanına cagırıyor, yada birşeyler götürmek için gidiyorlardı kumsal mumsal tatil yeri tam böle ama gittiklerinde patronun ölü oldugunu görüyorlardı.sanırım olay üstlerine kalmasın korkusuyla patronu çevredki insanlara sürekli canlı göstermeye calışıyorlardı. biyere giderken patronun sagdan soldan koluna girip yürütüyorlarrdı yada selam veren birine patronun kolunu tutup kaldırıp selam verdiriyorlardı caktırmadan arkadan konuşuyorlardı falan hatta 2.side cekilmişti hatırlayan varmı bu filmi baya eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yanlış Vodoo yapıyorlar müzikle hareket ediyor ölü adam omu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 filmi hatırlıyomda adı gelmiyo. benim de kafama takıldı şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bende izlemiştim ama ismini hatırlıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Masticore öle bir olay yoktu hatırladıgım kadarıyla patron magnuma benziyodu hatta bıyıklı böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 of buldum http://www.imdb.com/title/tt0098627/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hacı 10 üzerinden 5.6 alan bi film için neden bu kadar kastın ki? Üstelik söylediğine göre ölmüş birini görünce suç onların üstüne kalcak düşüncesi çok saçma, öyle birşey yapmaz bence hiçbi insan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Brigand said: Hacı 10 üzerinden 5.6 alan bi film için neden bu kadar kastın ki? Üstelik söylediğine göre ölmüş birini görünce suç onların üstüne kalcak düşüncesi çok saçma, öyle birşey yapmaz bence hiçbi insan. :) öyle deme çok eğlenceli filmdi.. kaç kere izlemişimdir zamanında öytt ne günlerdi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 imdb notlarına ne bakıyorsunuz ya. saçma sapan filmlere tavan not verenlerde dolu . gayette süper filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 biri daha arıyordu bu filmi açıldığına eminim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gayet güzel bir film bence tv de defalarca izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Brigand said: Hacı 10 üzerinden 5.6 alan bi film için neden bu kadar kastın ki? Üstelik söylediğine göre ölmüş birini görünce suç onların üstüne kalcak düşüncesi çok saçma, öyle birşey yapmaz bence hiçbi insan. :) ya bırakın şu imdb notuna göre yargılamayı, çok harika filmdir küçükken izlerdim hep ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben biliyordum, hatta bunun önceden açılmış olduğunu bile biliyordum ama geç kaldım. :( Ben 10 vermişim vaktinde. Siz de öyle yapın, hak yerini bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evet ya güzel filmdi. eski falan ama tam komik bir hiakye üzerine kurulu. bence bugünlerde oynayan çoğu komedi filminden daha güzeldir Weekend At Bernie's. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar