Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baglanti problemi

dory

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben yaklasik 1 haftadir internetimde 10-15snde belki 30sn de bir kopmalar yasiyorum. modem link isigim sabit. 444deki abilerle kanka oldum. splitterimi kontrol ettim, hattimda bir proglem yok. hattimda da sorun yok.
eve gelen hat splitterdan telefona ve modeme dagiliyor, arada bi yerde bölünme yok.
üstelik daha oncesinde de boyle bir problem yokru usblerim yandi amman amman konusunu okuyan varsa, acep diyorum benim eternet de onboard oldugundan anakartimin gg olmasi ihtimali yükselir mi?
ya boyle bişey olmasina sebep olucak hiç bişey yapmadim, üstelik eternetim de sorunsuz calişiyor gibi gozukuyor.

lanet olsun lanet lanet!
bu baglantiyla ne oyun oynayabiliyorum ne de nette işimi gorebiliyorum. msnden blocklayanlariniz bile olabilir gir/cık spamlerimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Benzeri durumu yaşadım,sonra geçti bir süreliğine.Ardından oldu.Sürekli bağlanıyor,kopuyordu hat.Telekom problem yok diyordu.Ben de modemi değiştirdim (zoom-->us robotics) Sorun kalmadı modemdenmiş.Zoomların belli bir serisi sorunluymuş galiba.Benzeri bir şey olabilir,özellikle her ayarı denedikten sonra da kopmalar oluyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam emin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu 1 ay kadar önce ben de yaşamıştım. Sıklıkla kopmalar (kimi zaman 30 saniyede bir, kimi zaman 2 saatte bir), duran bağlantı vs. şikayeti filan vardı.

Zor bir kararla 4 senedir kullandığım modemimi değiştirdim. 1-2 gün sorunsuz çalıştı sonra kopmalar yine başladı. 2-3 haftadır da yavaşlık dışında bir problem yaşamadım.

Yani diyeceğim odur ki çoğu zaman modemden kıllanıyoruz ama genelde sorunun çoğu bağlantıdan kaynaklanıyor. Artık belli bölgelerde şanslı kullanıcılar dibe mi çekiliyor ne yapılıyorsa haftanın talihlisi oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı nane hep gece yarısından sonra oluyor.Gece yarısına kadar takır takır çalışıyo modem,internet falan.Gece yarısı kopuyo bağlantı sonra kasıyorum tekrar bağlanıyorum bi daha kopuyo.Modemden kaynaklandığını sanmıyorum şu sıralar yaşanan bağlantı sorunlarının.Telekomdan kaynaklanıyo çok büyük ihtimal. Ama senin bağlantın her zaman kopuyosa modemin nalları dikmiş olabilir tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...