dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arkadaslar ben yaklasik 1 haftadir internetimde 10-15snde belki 30sn de bir kopmalar yasiyorum. modem link isigim sabit. 444deki abilerle kanka oldum. splitterimi kontrol ettim, hattimda bir proglem yok. hattimda da sorun yok. eve gelen hat splitterdan telefona ve modeme dagiliyor, arada bi yerde bölünme yok. üstelik daha oncesinde de boyle bir problem yokru usblerim yandi amman amman konusunu okuyan varsa, acep diyorum benim eternet de onboard oldugundan anakartimin gg olmasi ihtimali yükselir mi? ya boyle bişey olmasina sebep olucak hiç bişey yapmadim, üstelik eternetim de sorunsuz calişiyor gibi gozukuyor. lanet olsun lanet lanet! bu baglantiyla ne oyun oynayabiliyorum ne de nette işimi gorebiliyorum. msnden blocklayanlariniz bile olabilir gir/cık spamlerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Benzeri durumu yaşadım,sonra geçti bir süreliğine.Ardından oldu.Sürekli bağlanıyor,kopuyordu hat.Telekom problem yok diyordu.Ben de modemi değiştirdim (zoom-->us robotics) Sorun kalmadı modemdenmiş.Zoomların belli bir serisi sorunluymuş galiba.Benzeri bir şey olabilir,özellikle her ayarı denedikten sonra da kopmalar oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zoom da problem var nasıl olduysa türkiyeye yaydılar bu markayı iyi diye.x4-x5 felan hepsinde var bölee bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tam emin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu 1 ay kadar önce ben de yaşamıştım. Sıklıkla kopmalar (kimi zaman 30 saniyede bir, kimi zaman 2 saatte bir), duran bağlantı vs. şikayeti filan vardı. Zor bir kararla 4 senedir kullandığım modemimi değiştirdim. 1-2 gün sorunsuz çalıştı sonra kopmalar yine başladı. 2-3 haftadır da yavaşlık dışında bir problem yaşamadım. Yani diyeceğim odur ki çoğu zaman modemden kıllanıyoruz ama genelde sorunun çoğu bağlantıdan kaynaklanıyor. Artık belli bölgelerde şanslı kullanıcılar dibe mi çekiliyor ne yapılıyorsa haftanın talihlisi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 modemim asus pek bir sorunsuz calişiyordu ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bende telekom inatla reddetmişti bağlantı problemi konusunu.Baglantı değilse modemdir dedim halloldu,ama detayını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 modem gg kasma fazla , bizim ofistede olmuştu değiştirdik sorun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bende aynı nane hep gece yarısından sonra oluyor.Gece yarısına kadar takır takır çalışıyo modem,internet falan.Gece yarısı kopuyo bağlantı sonra kasıyorum tekrar bağlanıyorum bi daha kopuyo.Modemden kaynaklandığını sanmıyorum şu sıralar yaşanan bağlantı sorunlarının.Telekomdan kaynaklanıyo çok büyük ihtimal. Ama senin bağlantın her zaman kopuyosa modemin nalları dikmiş olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 modemle alakası yok. santrallerde güncellemeler yapılıyor. sebebi bu deniyor. özellikle bu telekom ayaklanması sonrası bu güncellemeler arttı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 moriQ , 1 hafta santrallerde güncellememi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 adı güncelleme. ne yaptıklarını kimse bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben biliyorum yaptıkları şey 1 saati geçmez bilgin olsun sorun modem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar