slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 acaip buglı yanlız şu anda benim 120 charizard ve scytherım var metal coat bulsam mis gibi olur 109da kangaskhan var ayrıca başka bir accda 110 charizard var kardeşimde de 100 blastoid 117 kangaskhan 80 pikachu vs. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 lol işiniz mi yok yau?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 can sıkıntısı insana neler yaptırıyor :p metal coat icin cumaya kadar bekliosun slayercim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 yahu ben cumaya kadar oynıcağımı sanmıyorum dün biraz oynadım bugun geldim biraz sıkılınca bug sömüreyim unutmıyalım sömürmeyi dediydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Slayer baksana kangaskhan,schyter ve squirtle için en iyi saldırıları yazar mısın?[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zippo_05 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 söylesenize bugı merak ettim :)[hline]http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=223086 hadi arkadaşlar birbirimize destek olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Squirtle's Moves: HYDROPUMP TOXIC WATERFALL RECOVER Scyther's Moves: MEGAHORN COUNTER EXTREMESPEED RECOVER Kangaskhan's Moves: IRONTAIL MIRRORCOAT MEGAKICK RECOVER kangaskhan konusunda tam emin değilim ama şu anda böyle idare ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 oyunda 17 farklı tür var: normal, water, fire, grass, ice, electric, ground, flying, dragon, steel, dark, bug, psychic, fighting, rock, poison, ghost. Pokemonunuz örneğin water tipi olup water tipi bir hareket yapıyor: Blastoise <----> Typhlosion ikilisini ele alalım. Blastoise bir water olduğuna göre ve Typlosion da bir fire olduğuna göre water'ın fire tipi pokemona 2x üstünlüğü vardır. Eğer pokemonunuz da water tipi ise buna bir de STAB bonus(kendi türünden hareket yapma) eklenir 1x vuran Hydro pump typhlosion'a karşı 2x etkili ise, 1x'ya 0.5x stab bonus eklenir ve 1.5x * 2x= 6x etkili olur typhlosion karşısında. Hareketlerinizi belirlerken böyle ince ayrıntıları göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Örneğin bir bug ve flying tipi olan scyther'ının mega horn saldırısı 1 hit ko türü güçlü bir saldırıdır, 120 gücünde vurur. Ama bug ve flying olması onu bazı türlere karşı maksimum zayıf yapmaktadır. :-P vs vs... Ha bu arada oyundaki en güçlü saldırı Explosiondır 250-500 arası bişe koyar ama aynı zamanda sizinki de bayılır :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 en güçlüsü mirrorcoattır kendinizden 2 kat güçlü lvl yada dmg vs olarak olan pohemoncukcukları alabiliyorsunuz onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 "seni seçtum pikaçhuu" baymazmı bu muhabbet :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 strateji oynamayı severim bokunu çıkartana kadar oynarım yarın fln bırakırım heralde :p oynayan çok olsa daha güsel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 mirror coat attack power ile yapılan saldırılarda etkisiz kalır. counter ve mirror coat saldırıları bana vurur musun ben seni gebertirim tipi saldırılardır, türsüz saldırılardır, mirror coat special attack ile yapılan hareketleri ikiye katlanmış special attack gücü ile geri çevirir, counter da bunun attack gücü ile yapılmışını yapar. Anlatabildim mi? Yani sana rakip snorlox'ı olsun diyelim ve sana body slam veya o tür bi saldırı ile saldırdığında senin mirror coat'un etkisiz kalacaktır(eğer databasede böyle bir düzenleme yapmayı unuttularsa bilmem)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 pidgetto arıyorum bulsam coşucam![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: LethE, 17 Mart 2003 23:57 tarihinde demiş ki: "seni seçtum pikaçhuu" baymazmı bu muhabbet :P bi yerde pikaçuyu öldür diye bi oyun vardı o da çok güzeldi mesela :-P, her telden çalıyoruz biz yani :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bakıyorum çok iyisin bu pokemon bilgisinde nerden geliyor 8-) başlangıcı mirrorcoatla açarsın sonra recover sonrada kendime göre kalan iki attacktan daha iyi olanı kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Dediğim gibi isteyene istediği bilgiyi teorik olarak verebilirim fakat siz de azcık benim sorunuma bakın :( cookie ayarlarımda bir sorun var sanırsam siteyi açmıyor. baktım cookie ayarlarına hiç bi abukluk yoktu :( ama log in diyorum aynı sayfaya gönderiyor :([hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 dediğim gibi sırf bişeye takılıp ona bağlı kalmıyorum 7den 70e herkesin zevkiyle ilgileniyorum :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 internet dosyalarını nerde tutuyorsan ordan sil yada diretk windowsa temizlet tüm cookieleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 100 kere yaptım olmuyor, geçici dosyaları falan hepsini temizledim olmadı, IE versiyonu 5.0dı en son onda da aynen boyle bişi olmuştu, 6.x'a update ettim bi kere çalıştı ondan sonraki gün boyle sorun vermeye basladı :hrr:[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 hızlı exp almak için yöntemleriniz nelerdir? Bir de pokemonları nasıl ilk 6 ya koyucaz?[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bolbol chansey ve eğitimcilerin zukemonlarıyla dövüş. Roster değiştirmek için de sol barda bi tane tuş olacak change the starter diye, ordan ayrıntılı bi sekilde yapabilirsin[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 eğer 6dan fazla pokemonun varsa kutuya atılıyor kutudakileri almak için pokemon options->change starter dan değiştiyirosun seçili olan pokemonu kutudan seçeceğinle değiştiriyor istediğin zaman gene o eskileri alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 acaba net security ile mi problem çıkartıyo...hm anlamadım gitti ya((((( mtv'de death match var)))))[hline]®© [Bu mesaj ReaperXS tarafından 18 Mart 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 reaper ilham veridn oynuyom.. ne bunlar fln bakınıyom komik tipleri varya.. (valla ben bi pikaçtu bi çarmendırı biliyom) da bişi anlamadım paso dolanıcam pokemon mu arıycam.. biş ibana dalıyo yalaka dio.. dövüyom dalanı.. sonra yakalamıyo meret.. alalalalal[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Yuh ya Bu Abi bi Thread actım yuh yane cocuk oldunuz bi anda :D[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar