tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şimdi dinliyordum Özge Fışkın mı ne adını bile tam bilmediğim bi kadın ile Levent Yüksel'in 'unutulurmuş' diye bi parçası var beni benden aldı dinledim sabahtan beri. Tarzı, yorumlanması, dili, dönemi, ne olursa olsun hiç kötü düete rastlamadım açıkcası müzikten fazla anlamam zaten bu düetlerde bişe var soundlarmı çok güçlü, sesmi daha güzel çıkıyo hep güzel şarkılar. Ayrı tarzdan hiç uyuşmayan insanların düetleti bile güzel, Thom Yorke-Bjork den tut Müslüm Gürses-Sezen Aksu ya Sting-Craig David den ne biliyim Janset-Ragıb Savaş a kadar bilindik şarkıları yorumlamarı olsun hatta kendileri şarkıcı olmasa bile güzel. 1. nedir düetleti bu kadar güzel kılan cidden fikir? 2. eski olsun yeni olsun, yerli yabancı, tarzı türü zartı zurtu onemli deil begendiginiz düetler varsa yazın lütfen, açıldımı konu arattım muzik bölümünde ama bulamadım yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 düetler dogru sesler bir araya geldiginde bi şolen havasi estirebiliyorlar benim fikrimce. gercekten o uyum yakalandiginda harika oluyor. bu uyum da her tasin altina baktiginda cikmadigi icin, benim fazla "şu guzeldir" diyebilecegim bişey gelmedi aklima hemen. hmm düşüneyim kötü düetleri sayabilirim sanirim mesela sertap ricky düeti. aman tanrims, bence bi rezaletti. ya da popcu tas ablalarin kara kara cocuklarla yaptiklarina da deniyor biliyorsun ki o da rezalet. sadece insan sesi olarak düşünmemek lazim, enstumanlarin düetleri de aslinda cok dinlenesi oluyor bence. en son aklima gelen misirli ahmetle, hüsnü şenlendiricinin atvde yaptiklari düet. bence dinlenesiydi ayri ayri iki alete de bayilmasam da adamlar yapmis dedim. biraz daha düşünüp güzel bi düet bulup yazicam topice tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Unisonlar büyüleyici şeyler doğru ellerde sd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cidden yazarsan sevinirim dory, aklına gelen herkes paylaşsın,ayrı bi klasor accam pcye düetler diye paylaşanların şu mubarek vize haftası günlerinde allah 60dan aşagı not vermez işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aaamiiiin ben hemen yazıym bi tane Örovizyonda (athenanın girdigi) maltanın bi şarkısı vardı zamanında baya hosuma gitmişti editik:benim 70 almam lazım 60 yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ronan Keating / Leeann Rimes - Last Thing On My Mind Ronan Keating / Cat Stevens - Father and Son Bon Jovi / Sugarland - Who Says You Cant Go Home Bon Jovi / Leeann Rimes - Stranger Celine Dion / Barbara Streisand - Tell Him Mad Season ( Layne Staley / Mark Lanegan) - Long Gone Day Pearl Jam / Alice in Chains - Alone Aklıma bu kadar geldi şimdilik :/ Çok küsel hepsi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dory said: kötü düetleri sayabilirim sanirim mesela sertap ricky düeti. aman tanrims, bence bi rezaletti. evt kötüydü, ztn aslında sertapla yapmadı o düeti başka bi kadınla, o iyi mesela, sesi daha iyi oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Natalia Avalon / Ville Valo - Summer Wine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ville valo deyince aklıma bittersweet geldi.O da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ekmek said: Unisonlar büyüleyici şeyler doğru ellerde sd. ehuhe unison ne alaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dory demiş ki: enstumanlarin düetleri de aslinda cok dinlenesi oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Onu bunu bilmem, ama bunda kesin bi buyu var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Düet literatüründe yerini alan bir diğer düet ; Serge Gainsbourg ve Brigitte Bardot.. Parçanın adı ; Je t'aime moi non plus.. Aynı amca yani Serge Gainsbourg aynı parçayı Jane Birkin ile de seslendirmiştir. Brian Molko da bu parçayı Asia Argento ile seslendirmiştir, onlarınkinde ise farklı olan kadının sözlerini Brian Molko erkeğinkileri ise Asia Argento söylemiştir!8-) Ayrıca bu parçayla aynı adı taşıyan film çekilmiştir.. Hatta ve hatta İngiliz reggae ve ska sanatçısı olan Judge Dread bile seslendirmiştir(tabi oldukça tii'ye alaraktan).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nick cave & pj harvey - henry lee pj harvey & thom yorke - this mess we're in ikiside birbirinden muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar