Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maç tarihlerini bi ayarlamak lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 onun için öncelikle takımların kesin belirlenmesi lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sonuç olarak katılalım mı, katılmayalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu hafta değil diğer haftaya bekleyelim ii olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 biz 1. turu geçemicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bu arada bu cuma-cumartesi başlıyor mu? Pati LAN party var da, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kurallari filan yazin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 -Wissy said: Cuma, cumartesi diyoruz. Maclar tek eleminasyon olacak. 5 v 5. Xldraft[oyun oncesi pickler] Pump yasak. BD yasak. Deny rangeindeki kulelere saldirmak serbest her sartta. Bir sefer rakip base tumsegini gectikten sonra icerdeki vulnerable her binaya saldirmak serbest. Share vermek serbest. Yazi turayla ilk secme/taraf secme hakki belirlenecek. Hostlar neutral olacak eger iki taraf host konusunda anlasamazsa. Oyunlarda save alincak. Biri dustugunde saveden devam edilecek. MH icin hakem komisyonu kurdum, kontrol edilecek maclar. Rezil edilecek yapanlar burda[demedi demeyin.]. 5 mesaj yukarda lan, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ulan katılıyor muyuz bizde, katılmıyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 btw, artik host olabiliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tek maç eleminasyon olur mu ya? zayıf takımlar eğlencesine katılıyor tek maç için ne anladım bu işten. 4 erli grup olsun bari CL usulü. 8 takım olsa ilk 2 cıksın işte uzasın gitsin. 1 maç yapıp uzaktan seyretmek hoş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fistana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fistan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tunca +1 Zaugna +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 DOTA +1 biri yapmalıydı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 birde şey geldi aklıma, maçını kazanan bir sonraki maça random atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olm korkma o kadar, 3-4 tokatliycagimiz takim var bizim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tek mac ilk turnuva. Insanlar turnuva mantigini kaptiktan sonra lig usulu de yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 one shot one kill =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 madem tek mac, olay cabuk bitsin diye xaenin ve elaidi'yle konusup SeRiALKiLLeRs isimli olusumumuzu kurma calısmalarına baslıyorum. gghf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 elaidi ve xaenin varsa bir takimda, serial feeders olur aga adi anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 balonun patlasın, sonra muhattap ol benimle. YENİLERLE KONUSMUYORUM MKEY? *bu arada arkadas listen iyiymis facebookta. tez vakitte sizin okuldayım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bizim takımın afişi. TOO BAD TOO FURIOUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Cons yaptı ben yapmadım. Rezalet olmuş bence. Tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar