Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 önceki topicten yola çıkarak şöyle kasım 15i gibi yapalım diyorum. akşam 21-22 gibi başlarız kaçta dağılırsak artıkın. gelenler spastik_serce laraken malkor lexius(belki) korax(büyük ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 geliyorum hüleyynn KAÇMAZZZZZ:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bensiz fasil olur mu? eheh yoksa olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gelüyorün:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ohh vize sorası valla gelirim olm. rakıcıları ayırırız bi yere. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ohhh mis gelmezsem olmaz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benide ekleyin. Bİz Gorax'nan birlikte geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mekan olarak korax 1 yer söylemişti. sanırım çarşamba uygundu orası. oraya mı gidicez ? başka yere mi ? tarih tam olarak ne olsun. şekillendirelim hafta sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 maksat fasıl olsun, farketmez mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 15 KASIM PERŞEMBE 21:30 KIZILAY UYUYORMU O ZAMAN HERKEZE KESIN GELENLER LARAKEN SPASTIK MALKOR LEXIUS, MAD, KORAX, BLACK_LUPIN KESİNİM DİYE TEYİT VERİN PLS. AYRICA APACHE SENIDE BEKLIYORUZ :) GELECEKSIN ONUR. ADASDADA S EDİT : PERŞEMBE MÜSAİT OLAMAM DERS/İŞ FALAN VAR DIYORSANIZ CUMADA YAPABİLİRİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kesin abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 agalar msn pls öm dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 cuma yapalım perşembe olursa okula gidemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kesin kesin.cuma gece ben çalışıyorum,12 dedimmi kalkmam gerekir en datlı yerinde kalkmak olmaz şimdi.çarşamba ossun,bigün idare ediver :D city voice dedimdi.ora baya kaliteli biyer.çarşambada uygun baya hem.ben bu haftasonu bi bilgi alırım olmazsa ordan.şukadar gelcez fix menü yada toplu indirim ne olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çarşamba yada perşembe uygundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yaw ben yokum yine yaaa....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 herkez ne diyorsa uyarım çarşambada olur perşembede (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ee hadi ama bukadarcıkmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Apache'yi tutar kulağından getiririm o konuda bir problem yokta.Herşeyi bir kesinleştirsenizde ona göre ayarlamalarımızı yapsak bizde nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 15 KASIM PERŞEMBE 21:30 KIZILAY KESIN GELENLER LARAKEN SPASTIK MALKOR BLACK_LUPIN APAÇİ ( LUPIN GETİRİCEK :d ) KORAX LEXIUS MADMAXIMUS ( BÜYÜK İHTİMAL) ANKARA'DA HER RAKI OLAYINA KATILAN AZMO VE ZEGNA YIDA GÖRMEK İSTERİZ BULUŞMADA :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 15 KASIM PERŞEMBE 21:30 KIZILAY ESKİ GİMA ÖNÜ. KESIN GELENLER LARAKEN SPASTIK MALKOR BLACK_LUPIN KORAX LEXIUS MADMAXIMUS BALUU APACHE N-C ( ????? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 huehueuhe ya cuma olsun cuma ben de gelirim:D o diil de tek kızım onu farkettim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tebrik ediyor başarılar diliyor ve iyi eğlenmenizi umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gelirim benide ekleyin listeye. black_lupinle beraber gelecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Arkadaşlar ben mekan olayını hallettim sayılır burayada yazayım dedim. Fasıl sadece çarşamba cuma cumartesi varmış mekanda.Limitli 45,limitsiz 55 ytl.Limitsizde herşey limitsiz oluyor,içecek yemek alkol vs. 10 kişinin üzerindeysekte %10 indirim alıyoruz fiyattan.Yani limitsiz kişi başı 50 ytl'ye geliyor.Limitlide 40 ytl'ye falan geliyo.Fasıl 20.00'da başlayıp 01.30'a kadar devam ediyo. Bu durumda benim 00.00 gibi kaçmam lazım eğer cuma falan yaparsak.Yada haydi gidelim derseniz bizim orayada geçebiliriz :D Evet fikirleri bekliyorum,dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar