Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 size ne lan kızın aklına niye sokuyorsunuz beraber olmadıysan bırakır falan filan, kızı cinsel obje olara kgörüyorsa defolsun gitsin zaten kimsenin de kaırşmaya hakkı yok kız hangi kişiyi ve zamanı uygun görürse o zaman birlikteo lmak ister
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Slat said: daisy_mm said: bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. Neden bıraktığı anlaşıldı: TRİP haha +1 :D
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Molto said: size ne lan kızın aklına niye sokuyorsunuz beraber olmadıysan bırakır falan filan, kızı cinsel obje olara kgörüyorsa defolsun gitsin zaten kimsenin de kaırşmaya hakkı yok kız hangi kişiyi ve zamanı uygun görürse o zaman birlikteo lmak ister use the punctuation luke.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Güzel hamleydi ama, hakkını vermek lazım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kafasi iyiyken olmustur biseyler, sonra basina kalmissindir
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ahah evet öm atar belki: " Çok tşkürr ederrm beni savundğğgnn için işte msnimmmm....." @penth: Ahahah bu topicteki kıza en moral verici post seninki herhalde :)
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1000 türlü nedeni olabilir çok saçma gelecek bişey bile olabilir ama insan doğasıdır işte. Ondan cevap alamamışsan burda ne arıyosun ki.
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çünkü burası erkek kaynıo bir genelleme çıkarırım diye düşündü heralde ama herkes max. derecede geyik olduğu için... :D:D:D
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ya bi de şurda din kardeşiyiz. kaç kişi şurada duygusal dünyasını açar ki bi erkek olarak. tamam başından geçenleri yazar da. erkek adam içine atar :)o
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nerden biliyorsun din kardeşi olduğunuzu
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sordu ulan bana, ikimiz de konfüçyanistiz. Allalla.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 din kardeşi derken hemcinsi kastettim. bizim burda böyle bir şive var.
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Daha fazla sevmekten korktuğu için de bırakmış olabilir.
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 onu bunaltmış olabilirsin yada çok kızacağı birşey yapmışsındır yada uzun süredir olan sorunlar birikmiştir ve bıkmıştır... belki de yeni birini bulmuştur veya seni hala seviyordur ama senin iyiliğin için senden vazgeçmesi gerekiyorudr, fedakarlık yapmıştır..
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 moriQ said: belki gaydir ahaha :D :)-D
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yalnız bazı arkadaşların cevaplarını ve tutumlarını cidden kınıyorum. İnternet diye cıvığını çıkartmamak lazım.
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çoğu kişi karşısındakinin bir bağyan olduğunu unutmuş gibi.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daha iyisini buldu mu birakir neen birakcak
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 boyle bi ortama bayan girmek isteyebilecegini sanmadiklarindan olabilir.. soru sormus bagyan ama hic kendi yorum yapmamis pek merak etmemis heralde..
Öne çıkan mesajlar