Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 size ne lan kızın aklına niye sokuyorsunuz beraber olmadıysan bırakır falan filan, kızı cinsel obje olara kgörüyorsa defolsun gitsin zaten kimsenin de kaırşmaya hakkı yok kız hangi kişiyi ve zamanı uygun görürse o zaman birlikteo lmak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Slat said: daisy_mm said: bide gayet konuyu saptırma potansiyeline sahipsiniz yani başkada dicek bişiyim yok sustum ben artık. Neden bıraktığı anlaşıldı: TRİP haha +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Molto said: size ne lan kızın aklına niye sokuyorsunuz beraber olmadıysan bırakır falan filan, kızı cinsel obje olara kgörüyorsa defolsun gitsin zaten kimsenin de kaırşmaya hakkı yok kız hangi kişiyi ve zamanı uygun görürse o zaman birlikteo lmak ister use the punctuation luke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Güzel hamleydi ama, hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pankçueyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kafasi iyiyken olmustur biseyler, sonra basina kalmissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ahah evet öm atar belki: " Çok tşkürr ederrm beni savundğğgnn için işte msnimmmm....." @penth: Ahahah bu topicteki kıza en moral verici post seninki herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1000 türlü nedeni olabilir çok saçma gelecek bişey bile olabilir ama insan doğasıdır işte. Ondan cevap alamamışsan burda ne arıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben bi an inandim bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çünkü burası erkek kaynıo bir genelleme çıkarırım diye düşündü heralde ama herkes max. derecede geyik olduğu için... :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hayret oper yazmamış afdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ya bi de şurda din kardeşiyiz. kaç kişi şurada duygusal dünyasını açar ki bi erkek olarak. tamam başından geçenleri yazar da. erkek adam içine atar :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nerden biliyorsun din kardeşi olduğunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sordu ulan bana, ikimiz de konfüçyanistiz. Allalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 din kardeşi derken hemcinsi kastettim. bizim burda böyle bir şive var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 peki kac kisi OM atti daisymm e ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Daha fazla sevmekten korktuğu için de bırakmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 onu bunaltmış olabilirsin yada çok kızacağı birşey yapmışsındır yada uzun süredir olan sorunlar birikmiştir ve bıkmıştır... belki de yeni birini bulmuştur veya seni hala seviyordur ama senin iyiliğin için senden vazgeçmesi gerekiyorudr, fedakarlık yapmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 belki gaydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 baymistir belki kasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 moriQ said: belki gaydir ahaha :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yalnız bazı arkadaşların cevaplarını ve tutumlarını cidden kınıyorum. İnternet diye cıvığını çıkartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çoğu kişi karşısındakinin bir bağyan olduğunu unutmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 daha iyisini buldu mu birakir neen birakcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 boyle bi ortama bayan girmek isteyebilecegini sanmadiklarindan olabilir.. soru sormus bagyan ama hic kendi yorum yapmamis pek merak etmemis heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar