karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hayatımda böyle bir şey görmedim. İnanılmaz. Gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu adam parmağıyla duvar deler yemin ediyorum. Gitarı öyle tutmak bile benim için imkansız iken, adam çalıyor yahu... Hey maşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gitarlar yapışık zaten öyle tutmakta bi zorluk yok.başını izledim de aynı melodi de gidip gelmiş adam, kolay değil tabi yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 abi sen o gitarları öyle dengede ters bir şekilde, zorlanmadan tutup, 2 elinde, aynı melodiyi de olsa, çalabilir misin hammer on'la? Adam sağ elini de sol elini de aynı şekilde kullanabiliyor ve bi eliyle ritm çalarken diğeriyle melodi çaldığı yer de var farkında isen. Bilmiyorum, bunun gibi bir şey daha önce görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ha tutmak derken, sonlarına kadar izlersen, sonlarında gitarları ters tutuyor da o yüzden öyle demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Karpuzcum bu adamın bi de quad gitarı var onu hiç izleme sen. Ambidexterous bu adam. Bizim ortaokulda matematikci de böyleydi iki eliyle de yazabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Quad gitarı da böyle hayvani birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Secdeye yatan smileyi aradım, bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hakkaten maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok gereksiz ekstra ne katıyor adama havasından başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sanatçıların farkı diğer insanların yapamadığı şeyleri yapabilmek değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 adam sanatçı olmaktan öte entertainer zaten. bence de süper. bunun asıl Nitro döneminden bi klibi var. çok komik süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Cim Cilet'le çok şebeklik yapmışlardı zamanında heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hah işte onu diyom. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni gitara başlayanlar sakın ola bu adamın eğitim videosunu izlemek gibi bir hata yapmasınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 "Modern gitaristim, şebeklik yaparım ama Jimi de severim." demek istemiş amca bu videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla bence amca sıkıyorsa yapın da göreyim demiş :) hatta ywengie can't touch this adlı bi parçası bile vardı sdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 a bu arada bunun ambidexterity gereksinimine hayran kalan arkadaşlar piyanistleri saygıyla hatırlasınlar. yok ille telli olacak diyorlarsa, stick var biliyonuz: http://www.youtube.com/v/KHq-eAk-qrQ&rel=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şahsi görüşüm, Michael Angelo Batio denen arkadaşın tamamen gitar mastürbasyonu yaptığıdır. tamam, entertainer bi insan olabilirsin de, onun da suyunu çıkarmak mantıksız yani. "ben gitar çalıyorum ehehe" diyo adam bize, ama gitarı 3 boyutlu evrende mümkün olabilecek her açıdan çalıyo, ondan sonra da gelmiş "en iyi gitarist benim" diye bidibidi konuşuyo. son cümlemi şöyle açıklamak istiyorum, kendisinin neredeyse bütün videolarını izledim bi şekilde bulup ve bu adamın (ilk dönemleri hariç) yaratıcı bir solo attığını hiç görmedim ne yazık ki. herifin videolarının klasik gidişatı şudur ki: önce ısınmak için biraz speed picking, ardından bol miktarda sweep(gelsin shred gitsin shred), sonra biraz daha speed picking, sonra elindeki gitara göre(double veya quad ise) sağlı sollu falan sweep yapmacalar, en sonda çift el hammer on sololar ve nihayet daha fazla sweep le soloyu bitiriş. evet en hızlı çalan gitarist olabilir, ama malesef ben yaratıcılık anlamında hiç beğenmiyorum kendisini. 30 sene önce müzik teorisini öğrenmiş, gamları ezberlemiş, ama yaratıcılığı hız için kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 :) malmsteen hızlı ama ruhu yok hesabı diyosun. adamın öyle bi kaygısı yok zaten ben sanat yapcam diye uuraşmıyo, ben en süperim joe satrianiden güzel müzik yapıyom filan da demiyo. müşterisi değilsen dinnemicen izlemicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Malmistin dediğin adam Black Star gibi bir şarkıyı yapmış, azıcık insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Malmsteen in ruhu yok ? OMG Hayatınızda barok dönemi klasik müzik dinlediniz mi? Duygu değil estetik ön plana çıkar, ki black star, brothers, crying, dreming felan inanılmaz güzel şarkılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 malmsteen'de ruh var demeyin lutfen yahu : her seferinde winamp playlistte nadiren de olsa cikiyor. 3-4 dk geciyor "kafam neden karincalaniyor, agriyor noluyor" diyorum bakiyorum ki, malmsteen caliyormus aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu elemanın speedkills eğitim videosunda eğitimden çok hikaye anlatıyordu güzeldi baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Baya bişey gösteriyo aslında ama hızlı çaldığı için 10 dakika sürüyor toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar