karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hayatımda böyle bir şey görmedim. İnanılmaz. Gerçekten inanılmaz.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu adam parmağıyla duvar deler yemin ediyorum. Gitarı öyle tutmak bile benim için imkansız iken, adam çalıyor yahu... Hey maşallah...
bya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gitarlar yapışık zaten öyle tutmakta bi zorluk yok.başını izledim de aynı melodi de gidip gelmiş adam, kolay değil tabi yine de
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 abi sen o gitarları öyle dengede ters bir şekilde, zorlanmadan tutup, 2 elinde, aynı melodiyi de olsa, çalabilir misin hammer on'la? Adam sağ elini de sol elini de aynı şekilde kullanabiliyor ve bi eliyle ritm çalarken diğeriyle melodi çaldığı yer de var farkında isen. Bilmiyorum, bunun gibi bir şey daha önce görmemiştim.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ha tutmak derken, sonlarına kadar izlersen, sonlarında gitarları ters tutuyor da o yüzden öyle demiştim.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Karpuzcum bu adamın bi de quad gitarı var onu hiç izleme sen. Ambidexterous bu adam. Bizim ortaokulda matematikci de böyleydi iki eliyle de yazabiliyordu.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Quad gitarı da böyle hayvani birşey işte.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Secdeye yatan smileyi aradım, bulamadım.
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok gereksiz ekstra ne katıyor adama havasından başka?
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sanatçıların farkı diğer insanların yapamadığı şeyleri yapabilmek değil mi
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 adam sanatçı olmaktan öte entertainer zaten. bence de süper. bunun asıl Nitro döneminden bi klibi var. çok komik süper.
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Cim Cilet'le çok şebeklik yapmışlardı zamanında heh.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni gitara başlayanlar sakın ola bu adamın eğitim videosunu izlemek gibi bir hata yapmasınlar :)
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 "Modern gitaristim, şebeklik yaparım ama Jimi de severim." demek istemiş amca bu videoda.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla bence amca sıkıyorsa yapın da göreyim demiş :) hatta ywengie can't touch this adlı bi parçası bile vardı sdfsa.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 a bu arada bunun ambidexterity gereksinimine hayran kalan arkadaşlar piyanistleri saygıyla hatırlasınlar. yok ille telli olacak diyorlarsa, stick var biliyonuz: http://www.youtube.com/v/KHq-eAk-qrQ&rel=1
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şahsi görüşüm, Michael Angelo Batio denen arkadaşın tamamen gitar mastürbasyonu yaptığıdır. tamam, entertainer bi insan olabilirsin de, onun da suyunu çıkarmak mantıksız yani. "ben gitar çalıyorum ehehe" diyo adam bize, ama gitarı 3 boyutlu evrende mümkün olabilecek her açıdan çalıyo, ondan sonra da gelmiş "en iyi gitarist benim" diye bidibidi konuşuyo. son cümlemi şöyle açıklamak istiyorum, kendisinin neredeyse bütün videolarını izledim bi şekilde bulup ve bu adamın (ilk dönemleri hariç) yaratıcı bir solo attığını hiç görmedim ne yazık ki. herifin videolarının klasik gidişatı şudur ki: önce ısınmak için biraz speed picking, ardından bol miktarda sweep(gelsin shred gitsin shred), sonra biraz daha speed picking, sonra elindeki gitara göre(double veya quad ise) sağlı sollu falan sweep yapmacalar, en sonda çift el hammer on sololar ve nihayet daha fazla sweep le soloyu bitiriş. evet en hızlı çalan gitarist olabilir, ama malesef ben yaratıcılık anlamında hiç beğenmiyorum kendisini. 30 sene önce müzik teorisini öğrenmiş, gamları ezberlemiş, ama yaratıcılığı hız için kaybetmiş.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 :) malmsteen hızlı ama ruhu yok hesabı diyosun. adamın öyle bi kaygısı yok zaten ben sanat yapcam diye uuraşmıyo, ben en süperim joe satrianiden güzel müzik yapıyom filan da demiyo. müşterisi değilsen dinnemicen izlemicen.
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Malmistin dediğin adam Black Star gibi bir şarkıyı yapmış, azıcık insaf.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Malmsteen in ruhu yok ? OMG Hayatınızda barok dönemi klasik müzik dinlediniz mi? Duygu değil estetik ön plana çıkar, ki black star, brothers, crying, dreming felan inanılmaz güzel şarkılardır.
Leath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 malmsteen'de ruh var demeyin lutfen yahu : her seferinde winamp playlistte nadiren de olsa cikiyor. 3-4 dk geciyor "kafam neden karincalaniyor, agriyor noluyor" diyorum bakiyorum ki, malmsteen caliyormus aslinda.
EarS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu elemanın speedkills eğitim videosunda eğitimden çok hikaye anlatıyordu güzeldi baya :P
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Baya bişey gösteriyo aslında ama hızlı çaldığı için 10 dakika sürüyor toplam.
Öne çıkan mesajlar