Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Angelo Batio Double Guitar Show (maşallah)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

abi sen o gitarları öyle dengede ters bir şekilde, zorlanmadan tutup, 2 elinde, aynı melodiyi de olsa, çalabilir misin hammer on'la? Adam sağ elini de sol elini de aynı şekilde kullanabiliyor ve bi eliyle ritm çalarken diğeriyle melodi çaldığı yer de var farkında isen. Bilmiyorum, bunun gibi bir şey daha önce görmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

şahsi görüşüm, Michael Angelo Batio denen arkadaşın tamamen gitar mastürbasyonu yaptığıdır. tamam, entertainer bi insan olabilirsin de, onun da suyunu çıkarmak mantıksız yani. "ben gitar çalıyorum ehehe" diyo adam bize, ama gitarı 3 boyutlu evrende mümkün olabilecek her açıdan çalıyo, ondan sonra da gelmiş "en iyi gitarist benim" diye bidibidi konuşuyo.

son cümlemi şöyle açıklamak istiyorum, kendisinin neredeyse bütün videolarını izledim bi şekilde bulup ve bu adamın (ilk dönemleri hariç) yaratıcı bir solo attığını hiç görmedim ne yazık ki. herifin videolarının klasik gidişatı şudur ki: önce ısınmak için biraz speed picking, ardından bol miktarda sweep(gelsin shred gitsin shred), sonra biraz daha speed picking, sonra elindeki gitara göre(double veya quad ise) sağlı sollu falan sweep yapmacalar, en sonda çift el hammer on sololar ve nihayet daha fazla sweep le soloyu bitiriş.

evet en hızlı çalan gitarist olabilir, ama malesef ben yaratıcılık anlamında hiç beğenmiyorum kendisini. 30 sene önce müzik teorisini öğrenmiş, gamları ezberlemiş, ama yaratıcılığı hız için kaybetmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...