Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 dün 9 kişi 9.nesilden yazar olmuş bunu fark ettim.22k onay bekleyen var. bekleyin agaliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 arkadaşlar denemeye devam edin, söylentiler doğruymuş, ekşide kızlar teklif ediyomuş. çok mesudum şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oha ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hem gelin badi olalım. badi listem bile boş ühümühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ekle beni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 orada nick aynı benim. sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Madcat said: dün 9 kişi 9.nesilden yazar olmuş bunu fark ettim.22k onay bekleyen var. bekleyin agaliler.. lol aristokrasi bile bir yere kadar ekşi olunmaz ekşi doğulur deseler o bile daha sempatik gözükürdü gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cavanagh, zaugna; ekledim sizi canlar. şukelaya boğucam sizi, şarkıcı yapıcam, albüm yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 paticik ne yaradı sözlüğe arkadaş yaa. bu hafta da fede nin entrysi var en beğenilenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ya o değül de görünümü değiştiremiyorum ben eskiden ne güzel okuyucuyduk görünümden görünüme zıplıyordum şimdi çaylaksın hede hüde hadi yallah yazıyor görünüm yerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 lol fede nin entry güzelmiş. fizboz ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 PhysX said: ya o değül de görünümü değiştiremiyorum ben eskiden ne güzel okuyucuyduk görünümden görünüme zıplıyordum şimdi çaylaksın hede hüde hadi yallah yazıyor görünüm yerinde :) giriş yaparken clark kent modundan okuru seç öyle login ol sonra görünümü değiştirebilirsin sanırım eskiden öyleydi yani değiştirmedilerse eğer=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+toplumuna+ozgu+ahlaki+ikiyuzluluk+ornekleri%2F%2312569543 11. sıradaki entry,güzelmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 daha önce en begenilen(1.5 ay önce falan)11. entry olmustu listede benim yazdığım.bu haftada 9. en begenilen olmuş.istikrarımı koruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 cavanagh said: PhysX said: ya o değül de görünümü değiştiremiyorum ben eskiden ne güzel okuyucuyduk görünümden görünüme zıplıyordum şimdi çaylaksın hede hüde hadi yallah yazıyor görünüm yerinde :) giriş yaparken clark kent modundan okuru seç öyle login ol sonra görünümü değiştirebilirsin sanırım eskiden öyleydi yani değiştirmedilerse eğer=) oldu +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Cintonik said: daha önce en begenilen(1.5 ay önce falan)11. entry olmustu listede benim yazdığım.bu haftada 9. en begenilen olmuş.istikrarımı koruyorum :P arkadaşlarına oylatıyorsun di mii?çakaaal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 oyun işinden sıkıldığımdan beri bişeyler indirirken paticik ve sözlükte dolaşmak ne güzel, ne güzel! badi listemde cavanagh ve zaugna var benim mesela, badi tuşuynan entrylerini görebiliyom çıkan başlıkların sonunda 3 noktayla basaraktan. oylar dağıtıyorum, ama hiç birimizin bi karması olamadı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 karma geç geliyo yani neye göre başlıyo bilmiyorum da benim 100-150 entry sonra fln gelmişti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 CthuLhu said: Cintonik said: daha önce en begenilen(1.5 ay önce falan)11. entry olmustu listede benim yazdığım.bu haftada 9. en begenilen olmuş.istikrarımı koruyorum :P arkadaşlarına oylatıyorsun di mii?çakaaal =) bir kişiyi tanıyosam ordan adam değilim (= cidden tanımıyorum kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Werewolf said: Eternalus said: bakınızı da mı oraya kasıyoruz werewolf? onu da örnekle göster pilis xaenin yakın zamanda feci bi azalma olacak diye düşnüyorum o sayıda. çünkü ilk gün deli gibi 10 entryyi girip sonra bırakanlar çoktur gibin geliyor bana ':bakınızda olmasını istediğin zıkkımı buraya yazıyorsun' ': ile ' arasına. şey hede hüde yardım olmadı yapamadım :P birisi bana xxxx şeklinde örnek versin ':xxxxx' mi yazıcam? 10-15 tane edit çaktım bir şöyle* yazamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 şöyle yazıyorsun `şöyle; yıldız` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 demek istediğim şuydu http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=650219 örneğin o salağın yanındaki yıldızda başka link. senin verdiğin sanırım sfasfsafaasf gibi olanı edit: yaptım. ben ' koyuyormuşum meğersem ` konulcakmış. angutluk işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben yazmıştım evvelden onları cavanagh said: çok kral adam`:eternalus` olur kendileri. diye yazıyosun adam* şeklinde çıkıyor ve yıldıza basınca eternalusa gidiyor `adam:eternalus` eskiden böle de oluyodu yıldız otomatikman adam kelimesine bitişik oluyodu. o kelimeye ait oluyodu ama bayadır kullanmadım onu başta söeldiğim gibi yapıyorum ben de cavanagh said: bi de burda kullandığımız tırnak hem arkadaşın sölediği gibi alt+96 dan çıkıyor hem de Alt Gr+virgül tuşuna basınca da çıkıyor bkzlarda kullandığımız tırnak o tırnak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 onay bekleyen caylak başlığını okudum da moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 6 kasım'dan beri bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar