cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evet arkadaşlar çaylak yazar alımı başladı kayıtlı okurlar çaylağa dönüştü,ilk sene kayıt olup da okur olanlar(2 yıl önce) 7. nesil çaylak oldular yeni kayıtlılar da 9. nesil çaylak oldular şu anda kayıt olan da 9. nesil çaylak oluyor söliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hakkaten de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aaa harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ehu oldu oldu bu seneki alımlarda böylece başladı bikaç güne kapanır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 8. nesil olmuşum, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şukela haber de keşke düzgün bir nick seçseymişim diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 löl..okur acc niye uçurulur ki? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 silmişler lan benim 2 yıllık okurumu ehe girmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 8.nesil çaylak yazarım bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eskiden bir havası vardı 3.nesil kullanıcı adımı uçurdukları günden beri girmiyorum.gerekte duymuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benim de 3. nesil yattara olmuştu şimdi 6. nesil öle arada giriyorum herkes yazar olsun da, çaylaklıktan kurtuksun badi list'i şenlendireyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lan üyeliğimi unuttum iyi mi. okurdum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hehe boşver 1 ya da 2 nesil farkeder hatırlaman zaten=) e unuttuysan demekki uzun zamandır girmiyodun,zaten otomatik gitmiştir okur hesabın yeni aç sen en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni açınca okur mu olacam? çaylak yazar mı? şifreyi giriyom, clark kent modu ne be? caylak mı sececez annamadım ki. alla alla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ehu yeni hesap alınca direk 9. nesil çaylak yazar olman lazım hangi isimle aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yau o modlar neden çalışmiyi peki, neyse şükür yazar modunda girebildim :D edit:kullanıcı adım :zort :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benim eski okurda uçmuş 9. nesil oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 eheh bende çaylak olmuşum :) benim eskiden 6.nesil yazar acc. vardı, hiç bişi yazmıorm diye silmişlerdi :D bu sefer yazıp 9.nesil yazara dçnüşcem, sonra da onu koricam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ohhh yazıyom deli gibin. entry giriyom çatır çatır. euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 9.nesil çaylaksın sen de oper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni üye oldum, ondandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 o modların olayı ayrı, çaylaklar, okurlar ve yazarları ilgilendirmio :) ispikçimi ne die account varmış, onların gizli işler çevirebilmesi için başka kılıklarda login olmalarını sağlıomuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 unuttum ben okur id mi hangi maille oldugumu da hatırlamıyorum yattara olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kudurarak yazıyorum vallahi>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Oley bende mesaj attım ekşiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar