NuKe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla o yürüyen şey gerçekse namaz kılmaya başlasam iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 azcık bilgi vereyim, bu animasyon gerçeğe çok yakın. araştırılarak yapılmış yani. zaten yapanlar harwarddan. boru değil. said: O yuruyen seyler Myosin adli bir proteinmis. Googleda Ahmet Yildiz Myosin diye aratirsaniz çok onemli bir bulus yaptigini gorürsünüz. Filmini maalesef bulamadim : . Belki birisi bulur. proteinin üzerindeki büyük şey de yağ. protein yağ taşıyo yani ama nereye bilmiyom. Ahmet Yıldız'a bi kucak dolusu helal olsun diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=faRlFsYmkeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 arcane said: Güzelmiş. bilim teknikte arat bi de. çıkmıyor orda. bak çok hassasım bugünlerde keserim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 thelegbra said: bunlar sonradan yapılmış illüstrasyonlar mı yoksa atom mikroskobu falan dedikleri olay ile gerçek görüntüler mi acaba? elektron mikroskobu o demek istedin bu kadar detaya yaklaşamıyor bile. bu kadar detayı x-ray kristalogrofi ile ile de hareketsiz görüntü elde edebilirler (adı üstünde kristalden elde ediyorlar). Zaten bu moleküllerine neye benzediğini öyle görüyorlar. bu moleküllerin hareketini ya da bunları nasıl yaptıklarını daha indirek yollardan bulup sonra böyle animasyon yapıyorlar :p keşfetme kızmı izleme kısmı kadar görsel değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 valla öss'de biyolojilerim full ama bundan bir şey anlamadım. demek ki eğitim sistemimiz çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar