huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 işte budur... sinan kardeşim bugün az önce beni buldu... adam akbank ünye şubesinde kredilere bakıyormuş. bi 500.000 ytl istedim, halledecek işimi. Sinan: peoooooooo Sinan: Sinan: yakaldım lan seni ipnaaaaaaaa Sinan: ahahahhah Sinan: hadi geğirsene ordan bi burnuma Sinan: : hahaha yarreak kafası seni : sc cd lazım mı yoksa direk kazim mi : hey yavrum sinan resimler bile çekinmiş kravatla Sinan: ahhahahha Sinan: çaktırma : nabion lan olm nerdesin işşin ne ? alo Sinan: kafe geçmişimizi bilirlerse Sinan: ünye de Sinan: bankacı oldum olm faiz kesiom millete Sinan: Çd Sinan: Sinan: akbank tayım Sinan: sen napıon : ben de antalyadayim telekomünikasyon işindeyim : otellere voip satiyorum : lan olm madem ak banktasın bi 500.000 yrl kredi ayarlasana : ödeyecem valla son kuruşuna kadarr hehe Sinan: ahahhahhahha Sinan: sie Sinan: Sinan: sana yok Sinan: sana son turnuvada silah atmıştım a Sinan: daha onu ödemedin Sinan: ipnaaaaa Sinan: : haha ama sayemde birinci oldun lan ibne yalan mı bizde kazanmak bi gelenektir : ben liselee idim : sen neydin lan Sinan: pipilee Sinan: Sinan: ahahhahha Sinan: ne sürpriz geldik ama di mi Sinan: la Sinan: nihatları kereste tık : ne seuprizi lan alo BEN HEP KAZANIRIM ALO SİNAN Sinan: eee biz ondan önceki sene de şampiyon olduk ama sen yoktun o takımda peo Sinan: buna ne dicen Sinan: nihatlarla idik Sinan: sen mi ben mi Sinan: : o senesi bursada değilimdir : yoksa sonucu biliyorsun yani Sinan: ahahahha Sinan: bırak bunları senle sc oynayalım da moralin yerine gelsin : kurulu mu sende? : reg atayim orda oynayalım Sinan: yok Sinan: ilker cd göndercek işte : dresini ver yollim Sinan: ben bulamadım hiçbi yerde : şubeye mi yollim yoksa eve mi? Sinan: olm o da yollicak Sinan: onca da verdim Sinan: o değil de kurun artık scyi, cdler benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sc aşkını bilememde öm kutunu kontrol et noob :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kurdum bende cd bozuldu no-cd şeysi de bulamadım buldum olmadı falan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oyun falan dönen bıyer varmı eskiden oynuyoduk ne guzel öğrenıyoduk yavaş yavaş. nooblar için falan? demo tarzı şeyler vardi bissürü izliyodk fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hahahahha.. ordaki bahsi geçen nihat ben oluyorum galiba. bu sinan denen arkadaşta Aero olarak biline şahıs dimi sayın peo? öleyse sinan ın msn i bi zahmet atıverin pm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sinan bulletride benim bildğim.. ama o bankacı değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yok Efe,başka Sinan bahsi geçen yazıdaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bende sevinmiştim bana da kredi verirsin diye :( git bankacı ol da işe yara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar