huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 işte budur... sinan kardeşim bugün az önce beni buldu... adam akbank ünye şubesinde kredilere bakıyormuş. bi 500.000 ytl istedim, halledecek işimi. Sinan: peoooooooo Sinan: Sinan: yakaldım lan seni ipnaaaaaaaa Sinan: ahahahhah Sinan: hadi geğirsene ordan bi burnuma Sinan: : hahaha yarreak kafası seni : sc cd lazım mı yoksa direk kazim mi : hey yavrum sinan resimler bile çekinmiş kravatla Sinan: ahhahahha Sinan: çaktırma : nabion lan olm nerdesin işşin ne ? alo Sinan: kafe geçmişimizi bilirlerse Sinan: ünye de Sinan: bankacı oldum olm faiz kesiom millete Sinan: Çd Sinan: Sinan: akbank tayım Sinan: sen napıon : ben de antalyadayim telekomünikasyon işindeyim : otellere voip satiyorum : lan olm madem ak banktasın bi 500.000 yrl kredi ayarlasana : ödeyecem valla son kuruşuna kadarr hehe Sinan: ahahhahhahha Sinan: sie Sinan: Sinan: sana yok Sinan: sana son turnuvada silah atmıştım a Sinan: daha onu ödemedin Sinan: ipnaaaaa Sinan: : haha ama sayemde birinci oldun lan ibne yalan mı bizde kazanmak bi gelenektir : ben liselee idim : sen neydin lan Sinan: pipilee Sinan: Sinan: ahahhahha Sinan: ne sürpriz geldik ama di mi Sinan: la Sinan: nihatları kereste tık : ne seuprizi lan alo BEN HEP KAZANIRIM ALO SİNAN Sinan: eee biz ondan önceki sene de şampiyon olduk ama sen yoktun o takımda peo Sinan: buna ne dicen Sinan: nihatlarla idik Sinan: sen mi ben mi Sinan: : o senesi bursada değilimdir : yoksa sonucu biliyorsun yani Sinan: ahahahha Sinan: bırak bunları senle sc oynayalım da moralin yerine gelsin : kurulu mu sende? : reg atayim orda oynayalım Sinan: yok Sinan: ilker cd göndercek işte : dresini ver yollim Sinan: ben bulamadım hiçbi yerde : şubeye mi yollim yoksa eve mi? Sinan: olm o da yollicak Sinan: onca da verdim Sinan: o değil de kurun artık scyi, cdler benden.
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sc aşkını bilememde öm kutunu kontrol et noob :P
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kurdum bende cd bozuldu no-cd şeysi de bulamadım buldum olmadı falan =(
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oyun falan dönen bıyer varmı eskiden oynuyoduk ne guzel öğrenıyoduk yavaş yavaş. nooblar için falan? demo tarzı şeyler vardi bissürü izliyodk fln?
dereque Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hahahahha.. ordaki bahsi geçen nihat ben oluyorum galiba. bu sinan denen arkadaşta Aero olarak biline şahıs dimi sayın peo? öleyse sinan ın msn i bi zahmet atıverin pm den
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sinan bulletride benim bildğim.. ama o bankacı değil :(
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yok Efe,başka Sinan bahsi geçen yazıdaki..
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bende sevinmiştim bana da kredi verirsin diye :( git bankacı ol da işe yara :(
Öne çıkan mesajlar