Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beta oyuna para vermek

s1eger

Öne çıkan mesajlar

said:
AssassiN, 13 January 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
dengelerle oynuoyrlar hala betada demissin
mmorpglerin herzaman denge degisiklikleri olur
nerf deriz zaten kisaca buna

nerf dengelerle oynamaya denmez, oyunda herhangi bir ünitenin bireyin ya da aksiyonun efektifliğini azaltmaya, böylece oyunu daha dengeli hale getirmeye denir.
oyuna vehicle patch i çıkarmak nerf değildir. oyunun tamamını değiştiren ve patch olarak yapılmaması gereken bir şeydir. zaten bu şekilde yaptıkları için patchden sonra yepyeni buglar ve sorunlar türedi.
bunu da tartışmanın manası yok, git biraz soe forumlarında veya başka yerlerde insanlar-developerlar neler tartışıyor oku. biraz oyun sitelerini takip et, biraz incelemelere bak. ben oyuna kötü oyun oynanmaz demiyorum. zaten ben de oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan memnun olanlar oynuyor s1eger. parayı eğlenmek için veriyoruz, eğleniyorsak betaymış tetaymış çok da önemli değil.
durumdan memnun olmayıp betaya para verdiğini düşünenler 1 sene daha bekleyip tekrar deneme yoluna gidebilir. çok da konusu edilecek bir durum değil bence.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de oynuyorum ama OYUN BUGLARLA DOLU
bunu söylemek neden bu kadar mesele yarattı anlamadım oyunu kankanız mı kodladı ya.
oyun kötü demiyorum, oynanmaz demiyorum, eğlenilmez demiyorum. basit bi gerçek var onu söylüyorum katılırsın katılmassın. acaip acaip şeyler söylemeyin bana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nerf dengelerle oynamaya denmez, oyunda herhangi bir ünitenin bireyin ya da aksiyonun efektifliğini azaltmaya, böylece oyunu daha dengeli hale getirmeye denir.
oyuna vehicle patch i çıkarmak nerf değildir. oyunun tamamını değiştiren ve patch olarak yapılmaması gereken bir şeydir.

yapma allah askina
vehicle patch'i mi denge degisikligi?
dengeli hale getirmek dengeyle oynamak degil mi benmi yanlis biliyorum turkceyi ...

site oku onu bunu oku demissin
okuncak birsye yok
oyunu oynuyorum zaten neyin ne oldugunu biliyorum
bug 0 hicbi sorun yok oyunda diyende yok zaten
bu oyuna kimse "holey bugsiz oyun oynicem" umuitlariyla da baslamadi
swg oynamaya geldik swg oynuyoruz, bukadar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar farklı düşünebilirler, başkalarının fikirlerine tolerans göstermeyi öğren.
"biz buna nerf deriz" gibi ukalaca cümleler kurmadan önce kelimenin anlamını öğren.
ben de oyunu oynadım, ben de sevdim, sevmediğim yanları da sizinle paylaşmak istedim. yanlış yapmışım. ben de bunu öğreneyim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 14 January 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
ben de oyunu oynadım, ben de sevdim, sevmediğim yanları da sizinle paylaşmak istedim. yanlış yapmışım. ben de bunu öğreneyim.

sevmedigin yanlari paylasmak mi?
biz seviyoruz falan saniyosun heralde oyundaki buglari?
kusura bakma ama, "OYUN BUGLARLA DOLU" demek ne fikir alisverisi, ne sevilmeyen yanlarin paylasilmasi
oyundaki buglar bi gercek, bunu ne inkar eden vaar, ne seven
senin gibi bizde sevmiyoruz yani buglari, ama elimizden bisey gelmiyor fixlenmesini beklemekten baska (SOE forumlarinda aglamak da beklemek yerine bi alternatif olabilir , nekadar ise yarayacagi supheli tabi)[signature][hline]

[Bu mesaj AssassiN tarafından 14 January 2004 07:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 14 January 2004 07:13 tarihinde demiş ki:
said:
s1eger, 14 January 2004 00:12 tarihinde demiş ki:

sevmedigin yanlari paylasmak mi?
biz seviyoruz falan saniyosun heralde oyundaki buglari?
kusura bakma ama, "OYUN BUGLARLA DOLU" demek ne fikir alisverisi, ne sevilmeyen yanlarin paylasilmasi
oyundaki buglar bi gercek, bunu ne inkar eden vaar, ne seven
senin gibi bizde sevmiyoruz yani buglari, ama elimizden bisey gelmiyor fixlenmesini beklemekten baska (SOE forumlarinda aglamak da beklemek yerine bi alternatif olabilir , nekadar ise yarayacagi supheli tabi)

ben de senin şu söylediklerinden farklı bişey söylemedim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 January 2004 04:41 tarihinde demiş ki:
nerf dengelerle oynamaktir.

sen anlasilan 1 ay once yoktun. oyunda HERKES ch idi. cunku ch olmak cok kolaydi. ch olmak misyonlarda cok faydaliydi. herkesin elinin altinda pet dolasiyordu.

nerflediler chyi. oyun gayet dengeye geldi. artik herkes ch olmuyor olan birakiyor.

her denge değişimine nerf denmez. buna nerf denir tamam ama oyuna vehicle sokmaya nerf denmez. basit.

[Bu mesaj s1eger tarafından 14 January 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca sizin bi derdiniz var ama nedir anlamadım. tanımadığınız birisi bi yorum yapınca itiraz etmek adetiniz heralde.
daha fazla forum kirletmeye gerek yok, olaylar çirkinleşebilir. laf sokacak olan özel msgdan ulaşsın, yetmiyosa telefon falan da veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 13 January 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
hey gidi lok maceraları:)

noob halimizle devvo revhas cicio muhendis enaxa eaglef falan 15 kişi kadar toplanip lok'taki volkana koşmuştuk. ama ne koşuş, kusaklara yem ola ola... sonra da "ee bi halt yokmuş burada" deyip moral bozmuştuk:D

üstünden çok sular geçti tabi de devvo'nun noobluğu geçmedi bu kadar zamandır ona yanıyorum :D

Sensin noob!!! :-P

Ah be snorbalları özledim, ozaman ranger kasıyoz tabi, devamlı trap atıyodum, hiç tutmuyodu. Hey gidi günler heyy...

Gençlik, Lok'a bi kimogila av partisi mi düzenlesek??

Olm hiç unutmuyorum, grupta iki kişi warn atardı, diğerleri full overcharge falan, bazen warn tutmuyodu, kimo bi geliodu, herkes direkt incap. :) O zaman buff falan da yok tabi, elde scout blaster, cdef rifle falan, kimo kesioduk on kişi...

Ahhhhhh, ulan anılarım depreşti be...[signature][hline]
8-)
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:

sen anlasilan 1 ay once yoktun. oyunda HERKES ch idi. cunku ch olmak cok kolaydi. ch olmak misyonlarda cok faydaliydi. herkesin elinin altinda pet dolasiyordu.

nerflediler chyi. oyun gayet dengeye geldi. artik herkes ch olmuyor olan birakiyor.

Valla ch nerf iyi oldu sanırım, bi de AT-STnin faction görevler harici kullanılamaması süper oldu, millet üç at-st ile giriodu crystal cave'e, ns strongholda falan... B..u çıkmıştı yani.

CHyi surrender ettim doğrudur ama bunun nerf ile alakası biraz var, asıl önemli olan pvpde kendimi güçsüz hissettiğim içindi. Şu TKA'yı bi bitiriim, fencera başlıcam hayırlısıyla. :)[signature][hline]
8-)
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 14 January 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
said:

her denge değişimine nerf denmez. buna nerf denir tamam ama oyuna vehicle sokmaya nerf denmez. basit.

[Bu mesaj s1eger tarafından 14 January 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]

kim dedi oyuna vehicle sokmak nerf diye zaten[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 14 January 2004 10:33 tarihinde demiş ki:
ayrıca sizin bi derdiniz var ama nedir anlamadım. tanımadığınız birisi bi yorum yapınca itiraz etmek adetiniz heralde.
daha fazla forum kirletmeye gerek yok, olaylar çirkinleşebilir. laf sokacak olan özel msgdan ulaşsın, yetmiyosa telefon falan da veririm.

ha derdimiz ne, belki de derdimiz su, eger beta oyuna para vermek istemiyorsan oynamazsin.

neden bilmem senin yazdiklarin bir sekilde beni ta bu topicin basindan beri bunu demeye itiyor. bir gerekcesi olabilir ya da olmayabilir boyle bir durtu olustu.

diger bir acidan ise biz bu oyunun tamamen psikopata baglatacak donemlerini de gorduk. sen vehicleden inince 120 m uzakta kalmayi bug addediyorsan vehicle mount yokken kosarak 6 km gidip de bh hedefinin stuck oldugunu gormeyi ne addederdin kimbilir. kisaca bu gun senin yakindigin seyler aslinda sorun bile degil bizim icin. sen tutup bunlardan yakininca haliyle insanlarin sinirine dokunuyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 January 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
said:
s1eger, 14 January 2004 10:33 tarihinde demiş ki:

ha derdimiz ne, belki de derdimiz su, eger beta oyuna para vermek istemiyorsan oynamazsin.

neden bilmem senin yazdiklarin bir sekilde beni ta bu topicin basindan beri bunu demeye itiyor. bir gerekcesi olabilir ya da olmayabilir boyle bir durtu olustu.

diger bir acidan ise biz bu oyunun tamamen psikopata baglatacak donemlerini de gorduk. sen vehicleden inince 120 m uzakta kalmayi bug addediyorsan vehicle mount yokken kosarak 6 km gidip de bh hedefinin stuck oldugunu gormeyi ne addederdin kimbilir. kisaca bu gun senin yakindigin seyler aslinda sorun bile degil bizim icin. sen tutup bunlardan yakininca haliyle insanlarin sinirine dokunuyor.

ben para vermek istemiyorum demedim, her mesajımı oku hepsinde oyun buglara rağmen güzel dedim. char açıcam dedim, bi oku baştan. yaşadığım her bugı yazmadım ayrıca tabi.

bi de siz daha eskisiniz bu oyunda bi sürü şey görmüşsünüz anlıyorum. ama ben de izlenimlerimi yazdım, bunun seni rahatsız etmemesi lazım. eğer çok rahatsız ediyorsa da özel msg atarsın. O ZAMAN OYNAMA demek sence doğru bişey mi?

ben oyunu alırken 100 kişiyle tartıştım, hepsi bana oyun irenç alma sakın dedi. ben yine de aldım ve sevdim. eğer oyundan iğrensem bu tartışma bana mantıklı gelecek ama öyle bi durum da yok ki.
Sosyal ağlarda paylaş

unity
baştan beri iki şeyi aynı anda söylüyorum. bu da son söyleyişim bi daha rahatsız olmayacaksın.

1)oyunda çok fazla rahatsız edici bug var, beta gibi.
2)bunlara rağmen oyun güzel ve oynanmaya değer, zaten ben de para veriyorum, oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

biz de diyoruz ki oyundaki buglar artik gozardi edilebilecek seviyeye geldi. ki bazi buglari kendinde ara.

ornegin ben her vehicleden inisimde 100 m daha otedeymis gibi 1 saniye duruyorum sonra oyun beni olmam gereken yere birakiyor yine. eger sen 100 m uzakta iniyorsan o zaman demek ki baglantinda bir problem var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...