s1eger Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 şimdi 1 hafta oldu oyunu alalı, biraz solo oynayayım oyunu öğreneyim dedim. izlenimlerimi de yazıyorum başladım marksman. masterladım, commando/TKA yapayım dedim. uraşıyorum işte. bu arada para yaptım cüzi miktarda. tabi 13716232 ping 219736 loss oynuyoruz oyunu hala ttnet sağolsun. (eu serverlarda daha güzel ping var tabi ama orda da almanca ve fransızca konuşan 13 yaşında bebeler cirit atıyo.) pvp falan yalan. şu anda oynamıyorum vehicle bugları düzelene kadar. ne zaman bi yere gidip aletten insem 100m teleport oluyorum. tabi vehicle da kayboluyo ayrı mesele. ingame yüzlerce bug dışında ekran kartım ne yazık ki radeon9600xt. şimdi yaşadığım sorunları buraya yazsam database tıkanır. Soe forumlarında ağlayayım dedim biraz, gördüm ki benden beterleri varmış, halime şükrettim. bütün bunların sonucunda oyunun beta olduğuna kanaat getirdim, fakat beta testerdan farkımız para vermemiz sanırım. ben yine de biraz daha kendimi kasıp oynamaya çalışıcam. en azından vehicle bugları düzelince yeni bi char açıcam, bakalım gaza gelirsem oyunda görüşürüz. bi de eclipse yerine farstarda falan mı oynasak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bence oyunun en buyuk eksigi tek kelime ile loot,[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: s1eger, 12 January 2004 10:11 tarihinde demiş ki: şimdi 1 hafta oldu oyunu alalı, biraz solo oynayayım oyunu öğreneyim dedim. izlenimlerimi de yazıyorum başladım marksman. masterladım, commando/TKA yapayım dedim. uraşıyorum işte. bu arada para yaptım cüzi miktarda. tabi 13716232 ping 219736 loss oynuyoruz oyunu hala ttnet sağolsun. (eu serverlarda daha güzel ping var tabi ama orda da almanca ve fransızca konuşan 13 yaşında bebeler cirit atıyo.) pvp falan yalan. şu anda oynamıyorum vehicle bugları düzelene kadar. ne zaman bi yere gidip aletten insem 100m teleport oluyorum. tabi vehicle da kayboluyo ayrı mesele. ingame yüzlerce bug dışında ekran kartım ne yazık ki radeon9600xt. şimdi yaşadığım sorunları buraya yazsam database tıkanır. Soe forumlarında ağlayayım dedim biraz, gördüm ki benden beterleri varmış, halime şükrettim. bütün bunların sonucunda oyunun beta olduğuna kanaat getirdim, fakat beta testerdan farkımız para vermemiz sanırım. ben yine de biraz daha kendimi kasıp oynamaya çalışıcam. en azından vehicle bugları düzelince yeni bi char açıcam, bakalım gaza gelirsem oyunda görüşürüz. bi de eclipse yerine farstarda falan mı oynasak ne? 13 Yaşındaki bebe ile ne anlatmaya çalışıyon..Ben 14 yaşındayım ve Eclipse de oynuyorum yani olmuto böyle bu bir oyun abi isteyen oynar : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 sen olgunca oynuosan güzel ama bazi "bebe" ler "bebelikleriyle" yildirio oyundan :) sanirim onu kastetti tabiki cebinde parasi olan herkes oynar..[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 anladım zaten ben üzerime alınmadım sadece oyundaki bebeler dedi de ona kafam takıldı o kadar sagol[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yanlış anlama ben onu demek istemedim tabi ki isteyen oynar 13 de oynar 9 bile oynasın mesele o değil. önemli olan cümlenin "bebe" kısmı. yani "LeWk SuHkAyVuLkEr" nikli biri gelip bozuk ingilizcesiyle küfür edebiliyor. önemli olan yaş değil tavır tabi, ben genelleme yapmak istemedim. bunların yaşları da pek büyük olmaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 sanki "olgun" olarak nitelendirdiğimiz insanlar aynısını yapmioda :) nerde nasi davranacaini bildiğinde yaş sorun deil bence.. ne 18likler var 25 lerden daha olgun (gerci onlara olgun deilde olgun rolü yapio denioda:] bu konu deil tabi:P)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 cok cabuk kanaat getirmissin oyun beta diye yani vehicledan inince 100 metre atti diye beta bu oyun demek biraz sacma olur baska buglarda var demissin ama en cok vurguladigin kucuk bi vehicle bugi. buda duzelir yakin zamanda okadar kafaya takilacak bisey degil bence daha ne oyunlar var MMORPG diye piyasaya surmusler duz yolda yuruyemiyosun, 5 senelik oyun grafiginde, kotu atmosfer, 0 oynanabilirlik vesaire bence suan SOE swgde cok seyi oturttu. geriye kalan kucuk seylerde yavas yavas oturuyor. piyasadaki bicok oyundan daha ilerde kanimca..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: s1eger, 12 January 2004 10:11 tarihinde demiş ki: yüzlerce bug dışında ekran kartım ne yazık ki radeon9600xt. radeon 9600xt nin ne gibi bir kötü yanı var? birde asus mu?[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 acikcasi loot olmamasi daha iyi. eq da gordum ki 5 senelik loot un sonunda karakterler ve bazaar sisiyor, sisiyor, sisiyor, sisiyor, sadece sisiyor. loot olayi beraberinde cok yuksek bir item decay ile gelirse neyse dicem ama ole de bir degeri anlami kalmadigi gibi hala bazi seylerin binlerce farmlanmasina engel olmak mumkun degil. mevcut sistem oyunun yillar sonra sismesini engelleyen tek sey, ama ayni zamanda bazi oyunculari 2-3 ay sonra bosuna cabaliyor hissi ile kacirtacak olan da sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: AssassiN, 13 January 2004 01:13 tarihinde demiş ki: cok cabuk kanaat getirmissin oyun beta diye inanki tek gördüğüm bug vehicle bugları değil ama bana en çok batan onlar olduğu için , bazaar bugları, vendor bugları, mission bugları... bi de komik detay bugları var. ayrıntılı olarak anlatırım istersen. beta gibi olmasının bir başka sebebi de oyunun her patchde sürekli değişmesi. oyun henüz oturmuş değil bence senin dediğinin aksine. 1 ay sonra bambaşka bir oyun olacak, beta düzeyindeki oyunlar bu kadar değişebilir ancak. yani vehicle gibi oyunu %100 etkileyen bir olayı PATCH olarak vermek nedir? tabi yüzlerce bug çıktı ortaya doğal olarak. ama bence de piyasadaki bir çok oyunun ilerisinde, o yüzden çektiğim bütün acılara rağmen hangi serverda yeniden başlasam diye düşünüyorum. radeon meselesine gelince, evet bendeki asus. oyunun ati ekran kartlarına özel bir gıcığı var, özellikle 9600 serisinde çok fazla sorun yaratıyor.(desktopa dönme, tamamen çökme, grafik bozuklukları.) ama driverları deneye deneye bunları da azaltmak mümkün. umarım bu da düzelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Yani sieger a bazi yonlerden katilmamak elde deil.Vehicle ve mount gibi olaylarin oyunun basinda konulmus olmasi gerekirken daha sonra patch le koyuolar ve sende aa bak oyun cok gelisiyor diosun. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 13 January 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 oyun cikis tarihinden aylar once apar topar piyasaya suruldu. kabul etmesenizde aslinda bal gibi de beta. ama cikis tarihinde ciksa daha tamam, daha eli yuzu duzgun bir oyun olacak olsada yine de dunya bug dolu olacakti. bug konusunda bir oyunun oturmasi 2 sene kadar falan suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 gelismelerin patch olarak yapilmasina gelince, bu lucas in marifeti, ve allah lucas takilerden razi olsun. eger bu isi soe yapiyor olsaydi vehicle icin simdi 8. genisleme paketini almis olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benimde ekran kartim radeon ve acaip problem yasiyodum, taaki omega driverlari yukledim dertlerim halloldu. Herhangi bi search enginede omega driverlari ara ve indir goreceksin dertlerinin buyuk kismi hallolucak.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bide bikaç ay önceki halini düşünün şükredin halinize :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste kıl bi sayfaya link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hehe bence de :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bug-free bir mmorpg söyle dişimi kırıcam.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: elesso, 13 January 2004 17:34 tarihinde demiş ki: bide bikaç ay önceki halini düşünün şükredin halinize :) Aynen!!! Mount ve speeder olmadan Lokta outposttan imp base e 8 km koşarak gidin bakalım, biz az sürünmedik o yollarda, eskiler bilir. :)[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hakkaten eskiden bu bile yokmuş :) ayrıca ben bütün mmorpgler bug free bu çok buglı demedim. bu oyunda ÇOK FAZLA ve ÇOK RAHATSIZ EDİCİ bug var dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: DA2019, 13 January 2004 18:25 tarihinde demiş ki: Aynen!!! Mount ve speeder olmadan Lokta outposttan imp base e 8 km koşarak gidin bakalım, biz az sürünmedik o yollarda, eskiler bilir. :) ehe bide nym questi denesinler tam olsun :) hele üstüne bütün görevleri yaptıktan sonra questin buglı oldugunu ögrenince dahada güzel oluyo :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 rahatsiz olan benmisim bi tek snrm..lok da tabanvay ile nym outposttan o red mountain a kadar sirf meraktan gitmis ve aynen dönmüstüm heh..terzi basina..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 swg daha ilk senesini doldurmamis olmasina ragmen piyasadaki bazi turlerinden daha ileri durumda oyun daha cikmadan once herkes cabuk cikmasini istedi zaten, alanda mutlu satanda mmorpgler boyle olur zaten hep, genelde pre-mature sekilde piyasaya surulurler dengelerle oynuoyrlar hala betada demissin mmorpglerin herzaman denge degisiklikleri olur nerf deriz zaten kisaca buna 5 yildir piyasada olan oyunda bile olur bunlar, tabiki suanda swgde, daha yeni oldugu icin, daha cok oluyor boyle seyler[signature][hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 13 January 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hey gidi lok maceraları:) noob halimizle devvo revhas cicio muhendis enaxa eaglef falan 15 kişi kadar toplanip lok'taki volkana koşmuştuk. ama ne koşuş, kusaklara yem ola ola... sonra da "ee bi halt yokmuş burada" deyip moral bozmuştuk:D üstünden çok sular geçti tabi de devvo'nun noobluğu geçmedi bu kadar zamandır ona yanıyorum :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bir de dark legion olarak baskın için taa theedden naboonun diğer ucundaki rebel sehrine(adını hatırlayamadım kusura bakmayın) koşmuştuk.o kadar koşmanın üzerine kısa sürede dağılmıştık ona yanmıştım ama zevkliydi hani :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 January 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar