RaVena Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Arkadaslar Bu Site yapmak forum yaratma gibi Islere YAvas Yavasda olsa biraz cık anladım.. Ben Aramadan Baktım ama Bulamadım aradıgım Cevabımı.. Bakın ben Site yaptım ve Ana SAYFA VE Forum olarak iki tane button koydum.. ben forum nasıl yapabilirim? ve Foruma uye olanlarI ayrıca serverdada Account almasını sağlamak ıcın ne yapmalıyım.. forumlarda aradım ama bulamadım yardım ederseniz mutlu olurum...[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Icq=322-630-305 Msn
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Kafa Yorman lazım..... :rock:[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 asp php ile yaparsın en iisi www.aspindir.com eğer asp destekliyorsa forumlara tıkla kafanagöre sec kur yükle[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
xheana Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Asp Güzel Sanırım Ama Asp den anlaman gerektiğini dşünüyorum hazır asp olarak uo ya uyarlanmış online bir account sistemi yok lostland ayrı . php nin hazırlanmış uo için forum ve account scp leri var onları kullanmanı tavsiye ederim .[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 internetten ararsan bir tane asp account sistemi bulabilirsin hazır yapılmış[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 maxiasp sitesinde bunlar var[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 asp kullan bencede Ama Genede Sana kalmış..[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member
Öne çıkan mesajlar