kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bu arada oyun çok eğlenceli ama ben beceremedim medium combat difficulty'de çatır çutur indirdiler beni 10 üstünden 9 oyun miningler biraz bayık ve tekrar ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 17.5 saat sonunda oyunun sonuna gittim. Oyunu almayı düşünenler için çok kısaca artılarını eksilerini yazayım: Artıları: -Dialoglar tatmin edici. Özellikle renegade dialoglarından acayip zevk aldım. -Konu gerçekten harika, ilk başlarda saçma sapan bir sci-fi senaryosu gibi geliyor fakat ilerledikçe olaylar daha da karışıyor. -Combat sistemi ilk başlarda igrenç gelebilir fakat options kısmından combat ile ilgili ayarları değiştirip size uygun olanını seçebiliyorsunuz o yüzden combat'tan yeterince zevk aldım. -Grafikler muhteşem(Options'dan film grain'i kapamayı unutmayın) -Oyunda kritik 4-5 karar verebiliyorsunuz çoğu rpg sizin bu kadar kritik kararlar vermenize izin vermez. (Bu kararlar sanırım 2. oyunun nasıl başlayacağına etki edecek) -Bioware sürekli oyun sinematik olacak demişti, oyunun ilk başlarında bu mu sinematik yani diyeceksiniz fakat biraz ilerleyince gerçekten muhteşem sahneler görüyorsunuz. Eksileri: - Deneyimli bir oyuncu bütün sidequestler dahil 20 saat civarı bir zamanda oyunu bitirebilir. Oyun çok kısa olmuş -Oyun sonu tatmin edici değil aklınızda bir sürü soru işareti kalıyor kısacası bioware mass effect 2 geliyor demiş... -Karakter gelişimi pek tatmin edici değil, topu topu 8-9 farklı özelliği arttırabiliyorsunuz. -Armor ve silahlar çeşitli değil. -Partimizdeki npc'ler arası dialog yok denecek kadar az. -Oyunun ilk çeyreği çok monoton geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Kısacası konsol rpgsi ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 grafikler hiç açmadı beni... şuan aklımda olan 6... 7 oyun var onları bitirmeden oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben bunu gormemiştim nan gidip yeni konu açtim yanlışlıka :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 oynadigim en iyi rpglerden biri, bioware dokturmus resmen. grafikleride gayet guzel bence. hele oyundaki karakterlerin mimikleri (gerci bu insan irki icin gecerli uzaylilarin mimikleri cok zor anlasiliyo) muhtesem olmus. konu icin zaten bisi demeye gerek yok. sylianin dedigi gibi oyun bazi yerlerde cidden kritik kararlar vermenizi sagliyo oturup bi 5 dakika dusunmuslugum vardir bi karari verirken bi yerde. bide oyunun sonu hakkinda, cok tatmin edici olmamasi normal cunku oyunun trilogy olacagi bildirilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bu haftaiçi oynicam işalah, rpg olayı beni bayar ama trailerlar hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 PS3 sahiplerini kıskandıracak bir oyun Mass Effect, Rp olayına ne kadar uzak olsamda içimde bi merak uyandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Pc için çıktı. DETONATiON RELOADED Minimum * Windows XP or Vista * Processor: * 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD * Memory: * 1 Gigabyte Ram (XP) * 2 Gigabyte Ram (Vista) * Video Card: * NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better) * ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) * Hard Drive Space: * 12 Gigabytes * Sound Card: * DirectX 9.0c compatible sound card and drivers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 SaĞoL dOsTUM! +reP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar