Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Arkadaşlar, son zamanlarda çıkan bir şarkı var. Şarkının içinde cucuman sözcüğü geçiyor. İsmini ve artistini bilen varsa çok yardımı dokunacak saygılar, sevgiler[hline]Nail "Mirage" Avunduk[i] [imza çok uzun / Berk] [Bu mesaj Berk tarafından 28 December 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bir şarkının içinde cucuman diye bi söz geçiyorsa o şarkıdan adam olmaz[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Romeo - come for you olmalı. Artist'in Romeo olduğundan eminim şarkı da come for you %90. Yanlız cucuman ya yıkıldım okuyunca :P[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 romeo-just wait herkes şarkının adını cucuman diye biliyo[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Çok yardımcı oldunuz saolun. Cucuman :p[hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 wait for the cucuman down for youuu.... bilmemne......... you just dont knoooww... gibi bişey olması lazımdı :D[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 olum getiren kahin demek cucuman. diye duydum[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Siz daha dalga geçin, cucu yamultucak hepinizi..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Fiercewind, 27 December 2003 20:01 tarihinde demiş ki: wait for the cucuman down for youuu.... Down degil come. boyle dusununce biraz daha urkunc hale geliyor sarki.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben de diyoru cucuman cuucman nedir diye... benim sınıf arkadaşım vardı cücü diye dedim alla alla :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 şarkı güzel mi onu söyleyin siz[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 evat[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ahua bu sabah radyoda duydum bu şarkıyı böyle bi adam bişeyler diyodu sonra sesi ayı gibi olan bi kadın birden "Dandana CUCUMAN! com for Youuu!!" diye bişeyler dedi :D[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 just wait just wait just wait.... just wait for the cucuman kam for yuuuuuuuuuu...[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk The Ultimate GS'li The Perfect PvP'er aka NaileR, Türk And the most glorious of all, he is the... Türk
armra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 o bişey değil de ben imzadaki perfect pvp'er in etkisinden kurtulmaya çalışıyorum PİŞİKOLOJİK olarak...[signature][hline]rüzgarıma kapılma çeşidim olursun
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 zuhahah perfect pvp'er[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Cucuman seks tanrısıymış.Yamuk yapmayın alır aşa.
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 efet pörfekt pevepeyır cucumanın sex tanrısı olduğu da nerden çıktı? Hangi kültürden lol[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future...
Öne çıkan mesajlar