pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki hafta 1-2 dostumla Karadeniz taraflarında biryerlere gitmeyi düşünüyoruz (günübirlik veya bir gece kalmalık) ama hiçbirimizin bilgisi olmadığından sadece düşünme faslındayız şu anda. Merak ettiğim: -çok pahalı olmayan, orta halli pansiyon bulunan -sessiz sakin olması tercih edilen -denize kıyısı bulunan bir ilçe/kasaba/köy arıyoruz. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz yerler var mıdır? :)
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ankara'dan gideceğimiz için mesafe fazla olmasa iyi olur, yani batı kıyıları tercihimiz :) Araç da mevcut değil, otobüs, dolmuş filan olur sanırım. Züğürdüz işte :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nereden çıkacaksınız ve vasıta ne olacak? yani çıkıp rizeye araba ile gidin desek günübirlik yol olur anca. (Tabii gümüşhanede filan değilseniz :P)
None_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Samsun... Hem yakın, hem güzel sehirdir.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Safranbolu'ya gidebilirsiniz mesela :P
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Karadeniz çok güzel bir bölge, 1-2 gün ile gezdim demeniz bence yanlış, okadar çok gezilecek yeri war ki, ve bunun için yüksek paralar gerekmiyor. bilgi edinmek için; http://www.karadenizgezi.net/
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 öyle dünyanın yarısını gezmişliğim yok ancak hayatımda sadece bir kez "vay be ne güzel bi manzara" dedim kuş kayası yol anıtından amasra'ya bakarken. hem çok küçük bir yer ve geçerken 1-2 saatinizi ayırıp ölene kadar balık yiyerek çok güzel vakit geçirebilirsiniz amasra'da...
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Samsun'un neresinin güzel olduğunu da söyleseydin çok sevinirdim! =)
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 safranboluya gitmeyin. ha kar görücem illa diyosanız ayrı. zaten denize kıyısıda yok. oteller pahalı. öte yandan japonlar senelerdir geliyorlar. bi bildikleri vardır sanırım. samsun' da gezecek yer çok. sahil alabildiğince uzun. otel-pansiyon bulmakta zorlanmazsınız. çayımı da içersiniz (: amasra aslında seçenekler arasında en güzel olanı. otel pansiyon açısından kazık sayılır ama ucuz yerler bulunur. heleki kış sezonunda.ankaradan ulaşım zor yalnız. yol dolanbaçlı.
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 asıl karadeniz ordu dan öteye.. doğuya..
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ayder yaylası görülesi bir yer bence. Ben gitmedim ailem gitmişti ve resimlerde inanılmaz güzel bi yerdi. Kışın nasıl olur bilemiyorum ama :)
malik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sakarya da karadeniz kıyısı olan bir yer var dı , doğal güzelliği pek o kadar yok da . gümül .. lü bi şeydi ama tam hatırlamıyorum orası olabilir .
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 uzak kalıyo biraz ama ölmeden görülmesi gereken yerlerdendir trabzon-uzungöl.
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Samsun güzeldir ama günübirlik için. Öbür türlü 1-2 gün kalma şeklinde olsaydı Samsun demezdim ama. Doğu karadeniz daha iyi öbür türlü olsaydı. Samsun'un nesi iyi diyen arkadaş nesini beğenmemiş anlamadım :d Neyse, kendi şehri olunca insan baya konuşuyor, yazarsam bitmez :d
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 geç kalmışım biraz ama sonra fikir edinmek isteyenler için geleceğe not düşelim. BARTIN Ankara'dan Karadeniz kıyılarına 1-2 günlük gezi düşünenler için en ideal yerdir. Hem çok güzel hem Ankaraya yakın (4 saat) hem de ucuz bir yerdir.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 karadeniz sahil yolu yapıldığından beri fatsa-ordu arasında kalan perşembe'nin sahil yolundan hiç araba geçmez oldu.eğer sessizlik sakinlik ve ucuzluk istiyorsanız ordu-perşembeye gidin.ucuzluk konusunda garantili doğa ve huzur konusunda garantili olsa da pansiyonlar hakkında pek bilgim yok.ona da kısa bir araştırmayla ulaşabileceğini düşünüyorum.
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bu arada sakarya karasu yu diyodum ben.
Öne çıkan mesajlar