Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Öbür topic'te güme gidiyor yazılanlar. Yeni ve beyendiğiniz Güzel Map'leri burada paylaşalım istedim. Benim Favori Map'im Wolf . Küçük bir map ama az kişiyseniz oynamak için ideal bir map.Çok kişiykende baymıyor 2Fort'tan sıkıldıysanız kesinlikle öneririm. Buradan çekebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Güzele benziyor valla saol. Ben de nefret ettiğim, tf2'ye hiç uymadığını düşündüğüm bir haritayı paylaşayım: Battle Creek. İndirebileceğiniz yeri söylemiyorum ki indirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fun map mi? hic oynamadim ben. eskiden tfc zamanında böyle altımıza bomba atıp havalarda uçup duvarları falan aşardık hatta sırf onun içindi haritalar.öylesi tf2 de de varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok. varsada oyunda bomba olmadıgı için bişey yapamazsın. anca demomenle. warpath haritasınada güzel diyolar oynayan varmı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 TFC'dekiyle aynı işte. Gayet zevkli. :) Edit: Ama kaç cp alırsan al ölünce en arkadaki cp'den çıkıyorsun galiba. Sinir etmişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar