Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Somestır karne cıglıklar en onemlısı karne allahım koru benı


Apache

Öne çıkan mesajlar

Sunun surasında 1 hafta bısey kaldı ya 4 tane zayıf gelıyor.Bugun kımyadanda bı halt yapamadım ne olacak yıllardır ızdırabı derya oldum sınırlerım bozuk. neden boyle sınav gıbı sacma bırseyden not verılır allahım orta cagda falan kaldı not bız hala orta cag da yasıyoruz gıbı..

allah tum ogrencı kardeslerımı korusun..

amiiin..
[signature][hline]|apache the taksimetre|

[Bu mesaj Apache tarafından 14 January 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abooow bide siz karne alcanız demi. allah yardımcınız olsun.dusundukce eski yılları euehueh.gerci zeki bi ogrenciydim ama yinede bi heyecan olurdu.şimdi ise unide donem uzattık :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an bulundugumuz hafta sınav haftası ve pazartesinden beri gribim, 2 tane sınava giremedim ve yarın 1'den 2'ye yükseltmem gereken 2 sınav var ve ben ders çalışamıyorum..

3 tane zayıfım gelecek bittim ben.. :(
(hayatımda hiç zayıf getirmedim ailemin tepkisini siz düşünün)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar yaklaştı mı yaww karne zamanı konuşmaya başlamışsınız.
Korkmayın ben lise2 iken ilk dönem karnemi yırtmıştım sonra onun yerine 2. dönem iyi olan karnemi götürdüğümde fırçayı yemiştim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karnemde hiç kırık olmayacak... ama gelecek karnemden memnun değilim. (aşağı yukarı tahmin ediyorum) ortalamam istediğimden düşük olacak çünkü... gene 2. döneme bıraktık, gene 2. dönem de böyle kalcak biliyorum geçen seneki gibi... iyranç bir durum[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazırlık ortalama 5.00idi.Geçen sene lise 1 de 2 tane 4 vardı. karnede fakat bu sene hayatımda hiç almadığım kadar 4 karneye gelecek onun yanında 3 olacak karnemde. Ben bittim. Bugün kimyayı 4 getirebilirim diye yazılıya girdik. Meğer hoca bize bize girmiş. Geçirdi bir güzel ben 47 yanımdaki 44 aldı. pek güzel şimdi 55 ortalama oldu. kimya 3 gelecek fizik 3 fizik u. 3 Mat 3 edebiyat 3 ben bittim.

* Intihar etmek ister *

Yapamıyorum. ne kadar çalışsam boş. ben çalıştıkça sanki hocalar daha zor sorular soruyo. Zaten sınav haftası içindeyiz. Önümdeki 2 gün içersine 4 tane sınav var. Insallah bunlardan yuksek alırızda bi teşşekkür sanşımız olur...[signature][hline]Icq : 162015742
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless ne diyorsun sen ya adama bak sen 95 olıncada neden 100 alamadım diye ağlayan tiplerdenmisin yoksa.
Edit:Yazım hatası[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

[Bu mesaj Moncain tarafından 14 January 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 14 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Bloodless ne diyorsun sen ya adama bak sen 95 olıncada neden 100 alamadım diye ağlayan tiplerdenmisin yoksa.

Eğer 100 alamayıp 95 aldığımda bir not karneme 5 değil 4 geliyorsa tabii ki ağlarım. Sorumsuz insanların aklı başında, prensipli, disiplinli, sorumluluk duygusu gelişmiş insanlarla dalga geçmesini kaldıramadığım kadar bi de 200 kiloluk halter kaldıramam (iğrencim) Bu notlar, not ortalamaları ÖSS puanını, dolayısıyla gireceğim üniversite ve seçeceğim mesleği doğrudan etkiliyor. Neden üzülmeyeyim ki düşük gelince bir notum? Bu arada benim de 4 lerim dolu karnede bloodless. üzme kendini 2. dönem düzeltirsin... 3 getirme de...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu imam hatipler durdukça teknik liselerin üniversite şansıda olmadıkça birde üniye girememenin getirdiği sinir ile teknik derslerine yoğunlaşan insanların arasında oldukça sorumsuz oluruz bizde tabi.

[Bu mesaj Moncain tarafından 14 January 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...