Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kendin anlayınca komik. Dışarıdan müdahale bozuyor olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 anlamadık diyenler çok olduydu bir öncekinde, ondan ufak alt yazı geçtim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Xhunarion said: Kendin anlayınca komik. Dışarıdan müdahale bozuyor olayını. "EHUEA İŞTE BÖYLE ABİ, YANİ ŞİMDİ KOMİK GELMİYO AMA O ZAman çok komikti.. :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sepuk kulu olan ninja buger diye bir frp senaryosu cıktı onla dalga geçiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben de anlamadım ya başta sağolasın oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar