nemiss Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 allaam bi lincoln navigator üm yada blazer ım olsun evim olmasın.[hline]if you believe, you are god! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 konu baslıgını okuyunca kaza filan yaptıgını zannettim.allah korusun. bende bugatti istiyorum su 1001 beygir olanından:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Lincoln um olsa şuanda zaten evim olmaz benzin parasından. Amerikadan araba getirtme sansım var ama benzin parası yüzünden getirtemiyorum.Heriflerde bi dizel araba yapmamış Alıcam dodge viper takımca lpg yi o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi lincoln navigator devasa cusse haricinde hicbi beklentini veremeyen bi araba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dodge viper a lpg taktıran görürsem sıkarım topuguna :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 abi bi araç vardı, mtv cribs programında robbie williams'ın bölümünde, bi adamın aracıydı. araba heralde 200m² lik yer kaplıyodu. tabii bende büyük araç fetişi olduğu için aşık oldum. kendisi pickup. ön camının üstünde koskocaman TOYOTA yazıyodu ama toyotanın 2 pickup ı var. tundra ve ee neydi diğeri.. ama onlarla alakası olmayan bişeydi. kişisel multimedia sistemi var fln.. adam kapıyı açarken kas yapıyo zaten, zorlıyan bişey =) aaaaahhh ahhh...[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 aklıma geldikçe ara sıra araştırıyorumda öyle bişey bulamadım hala. özel üretim gibi bişey heralde ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bende bir Jaguar istiyorum ama olmuyor :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Lincoln Navigator süper bir araçtır kimse çamur atmasın jipler arasında bence en üst çıtadır.Adı geçmiş resmini koyalım bari birazda siz hayran kalın [hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 HUV , SUV suX Grand Sport rLz[hline]I'M LIKE A LEGEND OR SOME KIND OF PROPHECY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: RazorJimmy, 05 January 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Evet Navigator gerçekten başarılı ama avrupalı firmaların ürettiği arazi araçlarında daha bir dolgunluk ve tokluk hissiyatı olduğu için navigator ve aviator gibi araçların yerine X5, ML, Cayenne, Touareg'i tercih ederim.. Walla tüm bu araçlar navigator yanında bence oldukça küçük ve basit kalıyorlar.[hline][b]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 navigator e önden bakılınca aşık olunuyor peki bide arkadan resmini göster bakalım. arka tasarımı iyi değil ve yetersiz.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Külliyen yalan kim söylemişse onu,işte size her yönden lincoln buyrun bakın. Yandan Arkadan Ön panel İç mekan Neymiş nerden bakarsan bak mükemmelmiş.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bence çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Başarısızdan kastın neki yani birşey kullanışsız yada yapım amacını gerkeçleştiremiyorsa başarısız olabilir özel kişiler beğenmiyor diye değil.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bence başarısız bi tasarım. diğer konular,tanımlar vs. beni ırgalamaz.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bir tasarımın güzelliği çekiliciliği kişiden kişiye değişirde başarısı konusunda kişisel bir görüş oluşamaz aksini idda eden bir tutum bir hatanın inatla devamından başka birşey değildir.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hadi başarılı diyelim kaç almış bu araba dizayn bilimcilerden. ön tasarım 10 üzerinden 10 arka tasarım 10 üzerinden 4 veriyom ben.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Walla bir navigator'un(aviator hakkında bilgim yok ne bindim ne inceledim) sunduğu rahatlığı güvenliği,konforu sunan daha başka bir arazi aracına binmedim(Birde jeep bana buna yakın hissetirdi ki oda Amerikan)Bu arada x5,Chayenne(belki yanlış yazmışımdır),ML ve Range Rovera bindim şu ana kadar.Binek araçlarda bilememde bence arazi araçlarinda Amerika bir adım önde.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 amerika arazi araçlardaki konfor konusunda iyi oldugunu bende kabul ediyorum. hatta sedanlarda bile bir numara amerika[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bende isterim tabi lincoln ama evin yerini tutmaz. Malın biri gelir çarpar karda buzda evsiz kalırsın :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 karamurat senin arazi araclarina karsi yatkinligin sevgin var ama, simdi adam orda bunu begenmiyerek bunun jip olarak rakibini gostermiyoki, adama gore guzel araba spor araba belki[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya tabi herkezin kendi zevki vardır ona bişi demedim zaten hani diğer arazi araçlarından daha kötü olduğu gibi birşeyler yazıldı çizildi ona istinaden yazdık bunları yoksa haşa herkezin beğenisine herkez saygılı olmalı.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 jip dediğin jip olduunu hissetirecek gücünü gösterecek şekil 1 a) => HUMMER aletin adı bile jip :)[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Jip kelimesi Jeep ten gelmekte olduğunu hatırlatmak isterim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar