Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölümcül

nemiss

Öne çıkan mesajlar

abi bi araç vardı, mtv cribs programında robbie williams'ın bölümünde, bi adamın aracıydı. araba heralde 200m² lik yer kaplıyodu. tabii bende büyük araç fetişi olduğu için aşık oldum.
kendisi pickup. ön camının üstünde koskocaman TOYOTA yazıyodu ama toyotanın 2 pickup ı var. tundra ve ee neydi diğeri.. ama onlarla alakası olmayan bişeydi. kişisel multimedia sistemi var fln.. adam kapıyı açarken kas yapıyo zaten, zorlıyan bişey =) aaaaahhh ahhh...[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 05 January 2004 02:57 tarihinde demiş ki:
Evet Navigator gerçekten başarılı ama avrupalı firmaların ürettiği arazi araçlarında daha bir dolgunluk ve tokluk hissiyatı olduğu için navigator ve aviator gibi araçların yerine X5, ML, Cayenne, Touareg'i tercih ederim..

Walla tüm bu araçlar navigator yanında bence oldukça küçük ve basit kalıyorlar.[hline][b]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tasarımın güzelliği çekiliciliği kişiden kişiye değişirde başarısı konusunda kişisel bir görüş oluşamaz aksini idda eden bir tutum bir hatanın inatla devamından başka birşey değildir.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bir navigator'un(aviator hakkında bilgim yok ne bindim ne inceledim) sunduğu rahatlığı güvenliği,konforu sunan daha başka bir arazi aracına binmedim(Birde jeep bana buna yakın hissetirdi ki oda Amerikan)Bu arada x5,Chayenne(belki yanlış yazmışımdır),ML ve Range Rovera bindim şu ana kadar.Binek araçlarda bilememde bence arazi araçlarinda Amerika bir adım önde.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi herkezin kendi zevki vardır ona bişi demedim zaten hani diğer arazi araçlarından daha kötü olduğu gibi birşeyler yazıldı çizildi ona istinaden yazdık bunları yoksa haşa herkezin beğenisine herkez saygılı olmalı.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...