dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 onlar benim kefen param vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dikkat et benim kefene harcamak zorunda kalmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 seni belediye gomsun ya zaten depresyondayım yarın obur gün intaar edicem ben ölünce param senin olur simitis tahta gecer sen de zengin olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Abi bende bir keresinde hiç unutmam. Şimdi 6. sınıf filanım okulun bahçesinde 3e giden çocuk filan kavga ediyor. Gittim yanlarına böyle yerde güreşiyorlar filan yuvarlanıyorlar. 8. sınıfa giden bir abi geldi. Çocuklardan birinin poposuna tekme attı ''ayrılın lan'2 dedi. Bende ''laaan duymadınız mı'' diye bir tane çaktım çocuğun poposuna. Sonra 8e giden abi ''ne vuruyon çocuğa'' dedi. Bende ''sen de vurdun'' dedim. Oda ''o benim kardeşim'' dedi. Sonra allahdan insaflı çıktı dövmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar