thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 açım, param yok, pazartesiye kadar para da gelmicek, evde yemek yapcak bişey de yok. gittim bozuk böceklenmiş ruffles içinden böcekleri temizledim sonra yedim, yetmedi isal oldum. (hayır sarhoş değilim) biri acıyıp yemek yapsın getirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 100 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bağışladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 /pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 patlemekle olmaz, makarna yogurt ekmek alın gelin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çek hesabımdan para. cok konusma ulan *delikanli mode on* bizim kitabimizda ac kalsan da topic acmak yazmaz yanlis ters haaak tüüüü *tükürür* simdi git ordan alişveriş neyin yap, sora kır dizini otur kadin. delirtme adamı gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hangi şehir? Bende de para yok fazla ama evdeki makarnadır bakliyattır yağ tuz falan paylaşabilirim. =). Tamamen yabancı bi şehirde aynı durumda kaldım bi kez o sebepten gayet samimiyim. Ankaradaysan söle geliyim poşetlerle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 AVUKAT GEL! sedat peker , 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ankaradaysan bıyır evime yemek var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 topic amacina ulasti admin, res piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sümüğünü ye açsan. :D Siyah beyaz hatırlarım ilk okulda bi arkadaşım vardı acıkınca sümüğünü yiyordu biride tırnaklarını dişleri ile kesebiliyordu ne iğrenç arkadaşlarım varmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 avukat gel, montla sıç gibi bişey oldu :D overseer, lexius, gözümsünüz, saolun abi :D ama, sömürü gibi gözüken bu başlıkta şair dory ile olan ortak hesaptaki burs paralarına göz dikmiş, kendini acındırarak paraya konmaya çalışıyor. kapiş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 peki biz sizi arariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 höst o görev bana ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bizsiziarariz sen bunu fake diye açtın, kasınca senin main mi oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben 3. sınıftım andımızı okucaktık yanımızda 2. sınıflar vardı o zamanlar 2. sınıfla 3. sınıf arasında dağlar gibi fark oluyordu eşek gibi boy atmıştık neyse yan sıraya baktım çocuğun biri burnundan matrix çıkarıp önündekinin önlüğüne sürmüştü ben de patlatmıştım bi tane kafasına hoca da gelip bana patlatmıştı falan güzeldi o günler.. edit @rabbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 matrix nası çıkıyo lan burundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 thelegbra said: bizsiziarariz sen bunu fake diye açtın, kasınca senin main mi oldu bu :D yok yahu fake diye açmadım nick değiştirmiştim vakt i zamanında aynı account stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bizsiziarariz said: thelegbra said: bizsiziarariz sen bunu fake diye açtın, kasınca senin main mi oldu bu :D yok yahu fake diye açmadım nick değiştirmiştim vakt i zamanında aynı account stabil haa pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 elini burnuna sokuyorsun sümüğü yakaliyosun önce asagi sonra hafif one sonra asagi yukari bi dalgalanma hareketi ile cekiyorsun cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sümük nası çıkıyo demedim, matrix nasi oluyo dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Doğru anı yakalarsan sinüslerini bile temizleyebilirsin. Şöyle derinden gelen sıcak bi sümük ve açılan sinüsler kadar güzeli yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 işte o eventin sonunda matrixi reward olarak aliyorsun got it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o kadar açım ki, bunlardan bile midem bulanmıyo. midem ötüyo artık susmadan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar