Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ... ne zaman bilen var mı acep ? sınava girmem lazım. diğer konuda da dediğim gibi okul ve şehir değiştircem falan fistan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 daha var. ben mesela geçen yıl tam 15 şubatta ÖSS ücretimi yatırmışım. başvurumu da 21 inde yapmışım. geçen yılın bir fikir vermesi açısından : 12 Şubat 2007 - 23 Mart 2007 imiş. Klavuzdan bakıverdim. 40 YTL ÖSS 50 YTL ÖSS + YDS edit: alışkanlık oldu edit. tam tarihleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yeni konu açmıyım araya sıkıştırayım açık ögretimin kayıt yenilemeri ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 said: Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin (Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı hariç), 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri; 19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak 18 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir. Artık doğru. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Aman iyi kaçırmayayımda :) Ya bu arada ben sınava falan girmeden direk açık öğretime geçebiliyo muyum ? Var mı bir bilginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben başvurular yaklaştığından sana mail atayim(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Unutanın balonu patlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Zopik kaçırmazsın TVlerde gazetelerde bas bas bağığırlar zaten. Direk açıköğretime geçiş meslek liselerinde var galiba? (emin değilim sallıyor bile olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kimse kaçırmazda ben kesin kaçırırım. özel bi yeteneğim var böyle ortada olan şeyleri görememe konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben kayıt yaptırcağım için bu sene, kayıtlar başlayınca sana haber veririm her şeyini merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bana haber vermeyi unutanın çükü düşsün : p evet unutmazsınız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar