OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Arkadaşlar. Nedense trammel yada felucca'da guards komutunu kullanıyorum fakat guard falan geldiği yok. [CheckGuarded komutunu kullanıyorum. Guardzone aktif diyor... Ama guard yok... Çözümünü bilen varsa söyleyebilirmi? Şimdiden Teşekkürler...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya aslında guards var ama mesela drake attın şehrin göbeğine eğer birine atak vermemişsse gardlar gelmiyor ( kısacası crim yada pk olcak gard gelmesi için )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 e şehir'e pk npc atıyom. yine gelmiyor..[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm ilginç bende öyle olmuyordu . drake atmıştım gelmemişti . sonra drake ye kill verip pk yapınca gelmişti . Sende neden gelmiyor anlamadım .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hayır soyle bırıne gz dısında attack cektın crım oldun o adam 5 sn ıcınde guardlamazsa sonra guard gelmez ve karsıdakı adam agressor oldugu halde kesse bıle guard gelmez.Osı style dıyorlar oyle yanı sorun degıl o[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 scriptlere de baktım, test de ettim. gayet güzel çalışıyor olması lazım.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ewt. crimlere guard geliyor. Yalnız pk monster lara guard gelmiyor..[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 mobstera kill verip pk yapıp dene bi[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar