Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hayatımın en kötü yıllarından birisi.. İlk defa karneme bir "kırık" gelecek, ilk defa "belgesiz" bir karne alacağım.. hem de 3 tane kırık.. Şu anda son hafta ve bazı dersleri kurtarmam için son şansım.. Pazartesi günü fizik sınavlarımız okundu ve ben 20 almıştım.. Evet hayatımda ilk defa "sıfır" almıştım.. O anda birden başım ağrımaya başladı ve gözlerim parlamaya başladı, çok sıcak olmuştu burnumdan nefes verirken bile burnum yanıyordu.. Sanırım grip olmuştum ama neden kötü haberi duyunca olmuştum?? Salı günü edebiyat sınavım, çrş kimya, prş analitik ve cuma günü de matematik sınavım var.. Ben salı ve bugün (yani çarşamba) okula gidemedim ve hala kötüyüm ya yarın da gidemezsem???Yarın da gidemezsem tam 4 sınav kaçıracağım bunlardan iki tanesi 1 ve düzeltmem gerekiyo.. cuma ise matematik sınavı varkı ki bunu düzeltmek normalde bile zor ki hastayken nasıl düzelteyim.. Bilgisayar başında oturacağına ders çalış diyebilirsiniz ama bunu denememiş olacak kadar sorumsuz değilim, masaya oturdugum anda beynim yanmaya başlıyor.. Çok büyük bir suç işlemiş olmalıyım ki böyle bir hafta geçiriyorum.. Aman kendinize iyi bakın, özellikle de son haftalarda..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bişi olmaz[signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Çok rahatladım sağol.. :D[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sağol demekle olmaz 3k $ borcun var[signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 güldürme, çok kötü öksürtüyo.. =)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bızım sınıftada herkez hapsuruyor oksuruyor revır gıbı bıktım tıksındım oylesıne..[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gidemediğim için bizim sınıfın halini düşünemiyorum ama benimle beraber gelmeyen bissürü ark varmış.. :([signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 boşver zamanla alışırsın ilk başlarda bendede mide bulantısı falan yapmışdı ( yanlış anlama grip deil kırık almak ) .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 waLLahi 45'in aLtInda çok aLdIm ama daha kIrIk yapmadIk karneye ama bu sene yapacağIz herhaLde tarih sux.[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 öhö ya cumartesiye bi çıksak sınavların bitmesini kutlıcaz biz de, pasta kesip sinemaya falan giderekten :). neyse daha önümüzde iki gün ve 4 sınavım var ben çalışmaya oturayım bari :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar