Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Triphop elimde belli miktarda müzik var ama bugün arkadaş sorunca ben de merak ettim; direk massive attack tarzı başka grup var mı ? yani bu adamlar da triphop yapıyor gözüküyo ama portishead'e falan da benzemiyorlar dinleyenlerin de farkında olduğu üzere.neyse bilen yardımcı olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 archive tricky bonobo hooverphonic lamb mandalay monk&canatella portishead sneaker pimps trip hopun soundu geniş o yüzden bütün gruplardan farklı tatlar alırsın yazdıgım gruplarında bazı parçalarında massive tadı bulabilirsin.albüm albüm çek begenmediklerini ucur artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 red snapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tam massive tarzi olmasada Zero 7 Soulstice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 God Is An Astronaut baya yakın Massive Attack'a. Özellikle "The End of the Begining" ve "From Dust to Beyond" parçalarını indir mükemmel şarkılar.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sneaker pimps monk&canatella bonobo Soulstice archive bunlara bir bakayım diğerlerinin tüm albümleri var zaten teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 unkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 iamx amon tobin baxter chiasm dinlediğinde ne alakası var diyebilirsin belki ama onu seven bunuda seviyo mantığından yola çıkıp yazdım isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Portishead,Unkle var Unkle Trip-Hoptan ziyade bazen Brit-Pop a kaçıo bence ama olsun çok sağlamdır 2side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 blue foundation da güzeldir fena değildir gerçi tarzları tam olarak aynı mı bilmiyorum ama andırıyo bir iki şarkıyı upload edersem link atarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 teşekkürler herkese, bi kurcalayayım bakalım bu konudan yeni öprendiğim gruplardan massive tadı yakalanıyo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hyr tam olarak yakalayamıyorsun yani ben yakalayamıyorum massive digerlerine göre daha agır tam weed grubu , bariz biçimde müzigi kimlere yaptıgı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi senin dediğin şeyi venetian snares falan, beatcore grupları yapıyor. massive attack kafa müziği ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Lamb, Morcheeba, Herbaliser. Bunlar niye unutuldu ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 erkek vokal üzeirnden gidip morcheeba yazmadım valla ben. notwist var bir de, electronica - rock gibi bir şeyler yapıyorlar, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Notwist fena değil de, üç bej dinlenip kenara fırlatılacak müzikten. Genelde önerilenler hoş, onayladım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Daesu said: hyr tam olarak yakalayamıyorsun yani ben yakalayamıyorum massive digerlerine göre daha agır tam weed grubu , bariz biçimde müzigi kimlere yaptıgı belli. ozaman weed müziği arıyorum diyim madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Telepopmusik de var tabi. hollywood on my toothpaste mesela tam senin aradığın tarz gibi bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sneaker pimps grup olabilir ama adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bütün gruplar önerilmiş valla. özellikle blue foundation önerisine çok şaşırdım. bravo herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu arada sneaker pimps bence tad olarak massive attacka en yakın olanlarından. portishead pek o kadar değil. eğer öyle ise, moloko ve goldfrapp da önerilir. bi de tabi tricky, ki kendisi massive attack oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Creus said: iamx amon tobin baxter chiasm dinlediğinde ne alakası var diyebilirsin belki ama onu seven bunuda seviyo mantığından yola çıkıp yazdım isimleri. iamx çok alakasız olmuş hemde çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 moloko diyen olmamış bende ekleyim bari bu grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 alakasız zaten. ama onu seven bunuda seviyo demişim ya. o bağlamda söledim. sneaker pimps in abisinin özel projesi zaten iamx adını unuttum vokalindi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar