Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Triphop elimde belli miktarda müzik var ama bugün arkadaş sorunca ben de merak ettim; direk massive attack tarzı başka grup var mı ? yani bu adamlar da triphop yapıyor gözüküyo ama portishead'e falan da benzemiyorlar dinleyenlerin de farkında olduğu üzere.neyse bilen yardımcı olursa sevinirim :)
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 archive tricky bonobo hooverphonic lamb mandalay monk&canatella portishead sneaker pimps trip hopun soundu geniş o yüzden bütün gruplardan farklı tatlar alırsın yazdıgım gruplarında bazı parçalarında massive tadı bulabilirsin.albüm albüm çek begenmediklerini ucur artık :)
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tam massive tarzi olmasada Zero 7 Soulstice
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 God Is An Astronaut baya yakın Massive Attack'a. Özellikle "The End of the Begining" ve "From Dust to Beyond" parçalarını indir mükemmel şarkılar.. (tu)
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sneaker pimps monk&canatella bonobo Soulstice archive bunlara bir bakayım diğerlerinin tüm albümleri var zaten teşekkürler şimdiden.
Creus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 iamx amon tobin baxter chiasm dinlediğinde ne alakası var diyebilirsin belki ama onu seven bunuda seviyo mantığından yola çıkıp yazdım isimleri.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Portishead,Unkle var Unkle Trip-Hoptan ziyade bazen Brit-Pop a kaçıo bence ama olsun çok sağlamdır 2side
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 blue foundation da güzeldir fena değildir gerçi tarzları tam olarak aynı mı bilmiyorum ama andırıyo bir iki şarkıyı upload edersem link atarım buraya
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 teşekkürler herkese, bi kurcalayayım bakalım bu konudan yeni öprendiğim gruplardan massive tadı yakalanıyo mu :)
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hyr tam olarak yakalayamıyorsun yani ben yakalayamıyorum massive digerlerine göre daha agır tam weed grubu , bariz biçimde müzigi kimlere yaptıgı belli.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi senin dediğin şeyi venetian snares falan, beatcore grupları yapıyor. massive attack kafa müziği ya.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Lamb, Morcheeba, Herbaliser. Bunlar niye unutuldu ki şimdi?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 erkek vokal üzeirnden gidip morcheeba yazmadım valla ben. notwist var bir de, electronica - rock gibi bir şeyler yapıyorlar, tavsiye ederim
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Notwist fena değil de, üç bej dinlenip kenara fırlatılacak müzikten. Genelde önerilenler hoş, onayladım yani :P
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Daesu said: hyr tam olarak yakalayamıyorsun yani ben yakalayamıyorum massive digerlerine göre daha agır tam weed grubu , bariz biçimde müzigi kimlere yaptıgı belli. ozaman weed müziği arıyorum diyim madem :)
enema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Telepopmusik de var tabi. hollywood on my toothpaste mesela tam senin aradığın tarz gibi bence:)
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sneaker pimps grup olabilir ama adam değil.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bütün gruplar önerilmiş valla. özellikle blue foundation önerisine çok şaşırdım. bravo herkeze.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu arada sneaker pimps bence tad olarak massive attacka en yakın olanlarından. portishead pek o kadar değil. eğer öyle ise, moloko ve goldfrapp da önerilir. bi de tabi tricky, ki kendisi massive attack oluyor.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Creus said: iamx amon tobin baxter chiasm dinlediğinde ne alakası var diyebilirsin belki ama onu seven bunuda seviyo mantığından yola çıkıp yazdım isimleri. iamx çok alakasız olmuş hemde çok
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 moloko diyen olmamış bende ekleyim bari bu grubu
Creus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 alakasız zaten. ama onu seven bunuda seviyo demişim ya. o bağlamda söledim. sneaker pimps in abisinin özel projesi zaten iamx adını unuttum vokalindi sanırım.
Öne çıkan mesajlar