Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selamlar Paypal hesabımda haylice yüklü bir para miktarı bulunmakta. Ve paypal bu parayı almak için bir ATM kartı istiyor. Kredi kartı olmuyor garip bir şekilde. Türkiye' deki hangi bankaların ATM (Debit) kartları bu durum için uygun? İşbankası, HSBC, Ziraat Bankası olmadı. Help plx. Param kaldı alamıyorum ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 türkiyeden alamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kredi kartını verify ederek alabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yüklü miktarda para derken ne kadar dan bahsediyosun? Ben yatırmaya çalıştım olmamıştı. uğraşmadım sonra kredi kart bok püsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 500-600 dolar civarı. Ya Paypal Türkiye ile çalışmaya başladığını duymuştum ama ben? Kredi kartı verify zaten ya. Bayağı bi alışveriş yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kredi kartına para aktaran tanıdıklarım var. Olay ilk çıktığında denemek için 10 dolar bile olsa aktardılar. Banka ile bir konuş istersen, belki karta bağlı bir hesap falan gerekiyordur. Hiç olmadı paypal'a mail at. Üç gün içinde cevaplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paypal anlaştı Türk Bankaları ile, okudum bende Pati'de. Pati Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Citibank bayağı sağlam dışarda. belki citibank ile halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oha bilmiyodum ben bunu yeni habermiş :) iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 citibank ya da garantiden ATM leri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kredi kartı neden olmuyor ki ben visa kredi kartları oluyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yok ATM kartı istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 akbank falan olursa vereyim gelsin hesabıma, göndereyim sonra sana. 2 lira eft bedeli kesilir yalnız, bir de pazartesi alırsın : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o is ole cok kolay olacagini sanmiyorum oyle atm ye atiyim bankadan cekiyim paypal turkiyeyle ilgili bir proje yapmistim ben. Aynisini turkiyede yapalim falan dedik, sonra onumuze cikan para alip verebilmek icin banka olmamiz gerektigi cikti. Yani paypal banker bilo culuk yapmiyorsa olmaz o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Aslında biraz eski bir konu ama yeni açmaya gerek yok. Ben ATM kart bilgilerimi girdiğimde bana şu uyarıyı veriyor paypal: said: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. ne yapmam gerek, kartım İşbankasından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 atm kartı değil kredi kartını girmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yanlız yukarıda ATM kartları girilebiliniyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar