Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sabah.com.tr said: Google Grubu, internetin arama, Gmail elektronik postaları, YouTube, anında mesaj gibi tüm fonksiyonlarını biraraya toplayan bir cep telefonu işletim sistemini 2 haftaya dek kamuoyuna açıklayacak. Wall Street Journal Gazetesi'nin haberine göre Google, kendi işletim sisteminin donanım olarak bulunduğu cep telefonlarının gelecek yılın ortalarına doğru piyasaya çıkmasını istiyor ve bu amaçla cep telefonu üreticileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Google'ın yakında ''GPhone'' adlı bir ürün çıkaracağı yönündeki söylentilerin yanısıra, internette kimi teknoloji sitelerinde, şirketin Asyalı üreticilerle geliştirdiği kimi telefon prototiplerinin fotoğrafları yer alıyordu. http://www.sabah.com.tr/haber,8D87F85A9D9E4994AC3C6800C1DE7C87.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 http://www.infoworld.com/article/07/03/19/hngphoneanalysis_1.html adresindeki yazi ve asagida alintiladigim yorum da okunasi yazilar.. yorum said: Imagine, if you will: You're sitting on a bench on the corner of a busy San Francisco street. You're connected to the Google-provided wireless network, trying to find your bearings on Google Maps using your "optimized-for-Google" smart phone -- provided by Google. Once you found where you are -- as well as a nice nearby bistro thanks to a Google-delivered ad -- you decide to catch some clips of last night's episode of "24," via YouTube. You know, the YouTube Google bought last October? A brief ad appears before you watch your clip, compliments of YouTube/Google. After catching up on Jack Bauer's latest exploits, you check your wireless GMail. Looks like your buddy is stuck at the office late (Hey, look! A Google ad about an innovative hair-restoration product!). So you jump over to Google Apps to touch up a proposal you're supposed to turn in tomorrow. (Hey, look! A Google ad for a home refinancing service!) You have a few more minutes to kill, so why not a quick game? You log in to your game of choice -- something involving blowing up deranged robots or aliens or alien robots -- and hey, did you just see an ad for soda on a billboard in virtual your post-apocalyptic war-zone? Where'd that come from? So -- is the scenario above realistic? And are we going to start seeing Google investigated the way Microsoft was nearly a decade(!) ago? - Ted Samson, Senior Editor, InfoWorld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Linux tabanlı bir işletim sistemi bildiğim kadarıyla.. Merakla bekliyoruz. Bence çok doğru bir adım attı Google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 dogru adim derken tekelcilikte bir adim daha diyebilir miyiz? ;) daha dogrusu, su anda hepimize google ismi cok iyi gelse de, ileride bize sundugu hizmetler rakiplerine gore geride kaldiginda da bu adim icin "dogru bir adimdi" der miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 doğru adam derken, google adına düşünmüştüm ;) herhangi bir özel firmanın stratejik kararlarının (hayrına olmadıkça) benim için doğru/yanlış bir tarafı yoktur. kaldı ki google'ın da microsoft kadar tekel firma yolunda ilerlediğini düşünüyorum. sadece kulvarları farklı olduğu için, şimdilik bunu o kadar hissetmiyoruz. google'ın da geliri reklam değil de ürün odaklı (misal işletim sistemi, program vs..) olsaydı, o zaman nefesini ensemizde daha çok hissederdik. nitekim fanboy değilim ^^ ms ya da google, ben nimetlerinden yararlanamya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zaten globalleşmek bunu gerektiriyor. tek firma çok seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şöyleki daha çok para daha çok arge daha çok arge daha iyi ürün ve daha iyi reklam bu da daha çok satış o da daha çok para ve alternatifi beraberinde getirir. böylece haksız rekabet şeklinde bir büyüme oluşur. futuristler birkaç yüzyıl sonrası için tek tip kıyafet tek tip yemek ve birçok şeyin teke indirgeneceği öngörüsünü buna benzer bir sebepten yapıyor. ama hangi futuristler dersen bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ractamainus said: ms ya da google, ben nimetlerinden yararlanamya çalışıyorum. zaten olay bundan ibaret, yoksa OMG GOOGLE PWNZORS J00 MS demek değil = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar