GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Evet arkadaşlar orjinal oyunu alıpta orjinal server'da oynayanlar kimler? sanırım çoğu kişi alternatif başka serverlarda oynuyor fakat orjinalinde oynayanlarda +1 yazabilirler mi ? hangi kanal'da takılıp , hangi saatler arası oynadığını.. yada pm'den msn fln verirseniz birlikte oyun atarız..
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 frozen throne kalmamış türkiye'de, RoC ile de girmiyorum battle.net'e.. frozen throne gelince, ben de uğrayacağım efendim.. bu arada battle.net'te custom game'lere talep var mı? dota potansiyeli nedir?
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 anladım aslında elimde fazladan frozen war isteyenlere satabilirim 10 tane kadar var.. (nereden aldın okadar derseniz cafemiz vardı.Orjinal oyunları oynatıyorduk orası kapanınca elimizdeki fazla olanları satılabilir ) :D Costum gameler oldukça fazla dota olsun , Tower defanslar olsun ve alternatif farklı oyunlar olsun çok çeşitli ve fazlasıyla mevcut devamlı kalabalık sonuçta orjinal server oyuncu sayısı çok fazla + 1 vs 1 veya group tarzında clanlar kurulup stratejisinide oynaya biliriz.. tabi fazla orjinalini takip eden yok sanırım :S
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 isteyene ben de satabilirim ama CD-KEY olarak Warcraft 3 RoC + TFT $20
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ya ben gecen sene bikac ay oynadim da, onermiyorum cunku TR yi gorunce kickliyorlar cogu zaman, sonra leaver falan cok oluyor vs vs, Pati varken no nid.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sağolun, şimdi baktım. frozen throne gelmiş tekrardan. ben battle.net'te olurum ama düzenli oynama saatim yok. çok sık da girmiyorum zaten =)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben oynuyorum orjinalinde, genelde west us de lordaeron
Öne çıkan mesajlar