Hero123 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Beyler ama ben kendım koymak ıstıyorum tek bır gecişte brit moonglow vs. yanı soru sormadan gıtmek nasıl hazırlanır veya bana bı ornak gonderırımısınız lutfen Şimdiden Saolun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hö?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hero123 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya ben sımdı bı serverda gordum gate e gırıyorsun nereye gıtcegını sormadan dırek bır yere gıdıyo yanı Belırledıgın bır yere soru sormadan gıtmek !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 nası yanı dusundugun yeremı goturecek mesela adam moonglow u dusunuyor hmm ben cozemedım cozenınde elını opecegım[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hero123 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 evt ole soru sormadan dırek teleport olcan keske bırısı ole scrıpt yapsa :p bende baska bı serverda gordum cok guzel yapmıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 oha o script aşmış :P adamın beynını okuo uehuh[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hero123 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eeee adamda akıl var akıl olan yapıyo bana da atın bare de yapam :p cok guzel scrıpt ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Zauhuah adamlar uçmuş herhalde adamın nabzina gore çalışıyor.. yada mouse kullanişindan biliyor zauha.. istersen sana uygun bir fiyata yazayim :P[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesela soru sormadan direk moonglow'a gönderme gate'si [itemdef i_gate_moonglow] name go to moonglow id i_moongate_blue On=@Step src.go moonglow aha bu kadar.[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yok olm sen bilmion bu işi adam ne yapacak moonglowda belki adam cove şehrine gitmek istiyor birde sormasini istemiyor bunu öle herkes yazamaz :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hero123 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yok cok ıyı oldu bab ben onun nereye gıtcegını ayarlarım cok tsk ederım Saol nıhayet buldum :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ya o sanırım ilk sphere server açıldığında üzerinde hiç deişiklik yapılmadığında oluyor, her girdiğinde gate random biyerlere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar