Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Donita said: hoşbulduk. selam. siz de hoşgeldiniz. balonum nasıl patlayacak? bozuyo beni renkli şeyler. Nasıl ya ne balonu anlamıyoruz seni Donita ne demek istiyorsun? Alıntıla
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 paticik için söyle böyle diyorlar burada adamin balonunu patlatiyorlarmis =( Alıntıla
Donita Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 balon işte. ismimin altında balon var. sende de var. onda da var. hatta hepimiz balonuz falan fistan. yeni üyelik mertebesini nasıl aşıcaz? Alıntıla
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Donita kendinde misin kimsede balon yok! Alla alla adam uçmuş Balon diye delirdi? Alıntıla
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bedriyi çagırıyoruz şimdi balonunuz patlıycak. Alıntıla
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genitalic said: paticik için söyle böyle diyorlar burada adamin balonunu patlatiyorlarmis =( nası konusuyosun yavrum sen patiyle...?B)- Alıntıla
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi valla ben demedim su arkadas ( arkada bir yeri isaret eder ) oyle dedi ben de ondan duydum ki soyledim.. vurma abi.. o elindeki baltayla ne yapacaksin abi.. hayiiir! Alıntıla
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hoşgeledin. Yeni gelenlere birer soru sorarız, senin sorun benden geliyo; 1 lt. lik Coca-Cola'ların tadı niye hiç bi zaman diğerininki gibi olmaz? Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hoşgeldiniz balonlu gardaşlarım benim Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pati geleneksel yaülı güreş kayıtlarımı başladı kardeş geç şöyle otur sakınleş pehlivanmısın yavv hayde bre demişin ulan sakın hoşgeldin çay? Alıntıla
Donita Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bana "sakin" diyosun da, sen karman çorman yazmışsın :d Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 benim özelliğim o fazla yaklaşma bana tükürüyorumda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.