Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 9:10 dan sonra başlayan bir kısım var. Yanlış hatırlamıyorsam bu bi lynrd skynrd şarkısında soloydu (yamuluyorda olabilirim) Kısaca hangi şarkıya ait olduğunu söyleyene balon vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 freebird müş neyse teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 INANILMAZ bir solodur ve DT deki versyonu her ne kadar ubar olsa da orjinali kat kat iyidir. Gerci DT versyondaki klavye de inanilmaz basarilidir. 10/10 verdim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 5 dakikalık soloyu 2 dakikada atmışlardır arkadaşlar ayrıca. Über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Take the time'ın stüdyo kaydındaki klavye solosuna bitiyorum ben asıl. Bu arada bahsedilen live versiyonu youtube'da falan var mı? Yada nerden dinlerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 once in a live time disc1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ayrıca 10:08 den sonra duman çıkıyor artık gitardan hehehe 10:08 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Petrucci daha güzel çalmış. Gitar tonu daha güzel. Fireproof giysilerimi alıp geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar