Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadaslar iyi geceler acil olarak iki cümlenin ingilizceye cevirilmesi gerekior kurşun zehirlenmesinin yol açtıgı kansızlık yalnışlıkla basit bir demir eksikliği olarak algılanabilir ve bunun sonucunda yalnıs tedavi edilebilir. kusma pek cok hastalıgın bir semptomu olabilir veya deniz ve ucak yolculugu gibi vücudun dengesini bozan durumlarda da ortaya cıkar. biraz tıp ingilizcesine kacıor ama warmıı bundan anlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Anemia that caused by lead poisoning can be misdiagnosed as iron deficiency anemia and this can result in wrong treatment. Vomiting can be symptom of many disease or it can occur in some balance-disturbing situations such as sea and air travel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 cok teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Messor said: Anemia that caused by lead poisoning can be misdiagnosed as iron deficiency anemia and this can result in wrong treatment. Vomiting can be symptom of many disease or it can occur in some balance-disturbing situations such as sea and air travel.ya ben bi sene biyokimya prof una asistanlık yaptım bunun yarısnı tercüme et dese yapamazdım walla helal olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aga sen pek çoğunu yapamıyon ben orda yol =road deniz = sea felan bu kadar işte bizim marifetimizde adam çıkıp döktürmüş taktir ettim hep imrenmişimdir böyle ingilizce konuşanlara çatır çatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 saol kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar