Zopik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben beş senedir fizikçi(!) kızlarla konuşuyorum ediyorum da bir halt mı gördüm sanki. Bırakın allaşkına. Bildiğin kız işte, insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bende buna benzer bi banci campink yapmıştım zamanında diablo seni anlayabiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zopik bildiğin insan değil işte abi okumadınmı alt tarafı bi kahve içebilirmiyiz dedim la direk lan senle mi içecem senle iççeme yoldan geçen adamla içerim gibi bişey dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 süpermiş efsane... legandaryyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hala depresyondayım saolsun ulan varya aklıma geldikçe hem gülüom hemde durumu farkedip çöküom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben aklıma geldikçe gülüyorum sadece. hemde nerelerimle gülüyorum bi bilsen :D of offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Her malubiyet bir tecrübedir boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tecrübe tecrübe lan tecrübe deposu oldum ya hiçmi galibiyet olmaz its all right then see you tomorrow demiş adamım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hayat tecrübe okulu zaten. hep tecrübe ediyoruz. hep see you tommorrow çay içelim mi diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diablotg said: tecrübe tecrübe lan tecrübe deposu oldum ya hiçmi galibiyet olmaz its all right then see you tomorrow demiş adamım ben azuahah.. direk costanza söylemiş gibi olmuş bu cümle sen george costanza sendromundan muzdaripsin sanırım.. kel olmamaya gayret et, bi de gözlük takma. george costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hiç teselliye gelmiyosunuz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abi sticky olsun bu topic ya. sıkıldıkça bakıp gülüyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 auhfddhsf supermis saldırı yanlıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 counteratack diye buna derim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olm gene dedim kıza vatan sağolsun deyip geççektin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Asterotha katılıyorum,öyle sade ve net bit kapakki.Olayın tümü komedi dizisi gibi.Gülüyorum hala off sandalyaden düştüm gülerken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 doğa kızmı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 erkek gibi kız doğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 direk guzel topicler arasina girdi arsivlenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 agaliler kompleks sahibi misiniz nesiniz? şimdi ollaya şu açıdan bakıyoruz: ne denir ki lan bu laf üzerine? kız en azından lütfedip cevap vermiş, ben olsam parmağımı bile yormam. bu bakımdan hala bir umut var. belki kız da şu şekil dert yanıyordur: "yau geçen şöyle bi laf etti ne diyeceğimi şaşırdım. denyo menyo ama sevimli çocuk" ufak ihtimal tabii ama ihtimal yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok kızı tanıosam öyle bi niyeti yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aslında durumu kurtarmak gerekiyorsa o an yaratıcı ısrarcı ayaklar yapın, hemen pes etmeyin. hem belki zeytinyağı modunda üste çıkabilir, böyle bunalıma girmezsiniz. ama tavsiyem önceki mesajımdaki gibi olaya boyozlama girmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu vakitten sonra elden ne gelir ki artık bi kere its all right then see you tomorrow lafını ettim geri dönüşü yok bakıcaz artık önümüzdeki maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok ben bu olay için söylemiyorum zaten, umutsuz vaka bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi, o laf yerine hiç yok tan what about a day after that ? felan gibi bişi yazsaydin, belki toparlardi.. Her sayfayi okudum, super topic.. kiza helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar