diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu gece uyuyabileceğimi sanmıorum kendim de çok güldüm bu işe ama sonra düşünüyosun ulan mal sen yazdın bunu diyosun ya bilmiyorum alkol lazım bana
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi takılayım semih hazır asker
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 alkol her bünyeye lazım. bir nevi "heal potion".
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahh uo ah tek tek potları üst üste koyar poison kasmak için makro atardım sadsaasd
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pot dedin canım poker çekti. nerden nereye, yaa yaa.
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 lan nasıl kurtulunur bu durumdan lan olm o kız benim sınıfımda haftada 25 saat aynı sınıflara giriyoz ben napıcam şimdi yarın onu görünce
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 serdar turgutun köşesinde seneler önce yazdığı bişi vardı.. bizimki elin amerikasında suratında sivilceleri ve berbat aksanı ile gavurun kızına yanaşmaya çalışır... said: serdar:hi :) kız: why? s:why not? :S k: bye! .. s: :'( gibi bi dialog idi.. aklıma geldi birden
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nasıl yaaa :D kıza neden facebook tan öyle bi mesaj attın aga o zaman, kusura bakma yaptığın mobilyalara özgü bi olay offf :D
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kahve alacan sınıfa girmeden, önünde "ben de kendim içerim hıh" diyip cool luğunu koruyacan, şirin olacan. veya kahveyi yüzüne boca edecen, desteklemiyoruz onu.
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 facebook tan atmadım ki cep telefonundan attım
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oper said: nasıl yaaa :D kıza neden facebook tan öyle bi mesaj attın aga o zaman, kusura bakma yaptığın mobilyalara özgü bi olay offf :D kopmak için yer arıyosun dimi :D
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yardım edin ya napacam ben bu cep telefonu msj larından sonra dalga konusu olurum lan okulda alla alla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 demişler zaten ama montla sıçmak bile kurtarmaz seni sdfg
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 En doğal şekilde hiçbişi yapma ve takma yaw nolcak insanlık hali dilini geliştiriyosun belki
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sallaaaa... olmadıysa olmamış. geniş olacaksın. renk vermeyeceksin. şansını denedin olmadı, boşver. rahat olursan kimse yüklenmez, çekingen ezik olursan gelen geçen dalga geçer. salla..
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 millet dilini uygulamalı dillerde geliştiriyo biz nasıl geliştiriyoz halimize bak üniversite üstüme üstüme gelio
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 e sen boca etmeden rahatlayamacaksın belli. yapma olm.
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi tam olarak yarın hiçbirşey olmamış sınıfa girip derslerimi diniliyorum peki arada gene hatunu kesiyimmi yada gidip muhabbet edeyim ne yapayım
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi daha neyini kesicen ya gözünü sevim yapma kıza ing. saçmalıosn sonra kesiyimmi diosn :D
Öne çıkan mesajlar