diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu gece uyuyabileceğimi sanmıorum kendim de çok güldüm bu işe ama sonra düşünüyosun ulan mal sen yazdın bunu diyosun ya bilmiyorum alkol lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ee işi bilecen. olm bak yine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tuğrul bi ara bana takılda içelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hepimize lazım alkol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi takılayım semih hazır asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 alkol her bünyeye lazım. bir nevi "heal potion". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahh uo ah tek tek potları üst üste koyar poison kasmak için makro atardım sadsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pot dedin canım poker çekti. nerden nereye, yaa yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 lan nasıl kurtulunur bu durumdan lan olm o kız benim sınıfımda haftada 25 saat aynı sınıflara giriyoz ben napıcam şimdi yarın onu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 serdar turgutun köşesinde seneler önce yazdığı bişi vardı.. bizimki elin amerikasında suratında sivilceleri ve berbat aksanı ile gavurun kızına yanaşmaya çalışır... said: serdar:hi :) kız: why? s:why not? :S k: bye! .. s: :'( gibi bi dialog idi.. aklıma geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Apaçi gibi yaklaşırsa olcaı o tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nasıl yaaa :D kıza neden facebook tan öyle bi mesaj attın aga o zaman, kusura bakma yaptığın mobilyalara özgü bi olay offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kahve alacan sınıfa girmeden, önünde "ben de kendim içerim hıh" diyip cool luğunu koruyacan, şirin olacan. veya kahveyi yüzüne boca edecen, desteklemiyoruz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 facebook tan atmadım ki cep telefonundan attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oper said: nasıl yaaa :D kıza neden facebook tan öyle bi mesaj attın aga o zaman, kusura bakma yaptığın mobilyalara özgü bi olay offf :D kopmak için yer arıyosun dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Larakeni dinle benden 10 puan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yardım edin ya napacam ben bu cep telefonu msj larından sonra dalga konusu olurum lan okulda alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 demişler zaten ama montla sıçmak bile kurtarmaz seni sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 En doğal şekilde hiçbişi yapma ve takma yaw nolcak insanlık hali dilini geliştiriyosun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sallaaaa... olmadıysa olmamış. geniş olacaksın. renk vermeyeceksin. şansını denedin olmadı, boşver. rahat olursan kimse yüklenmez, çekingen ezik olursan gelen geçen dalga geçer. salla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 millet dilini uygulamalı dillerde geliştiriyo biz nasıl geliştiriyoz halimize bak üniversite üstüme üstüme gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 e sen boca etmeden rahatlayamacaksın belli. yapma olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nasıl boca etmeden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi tam olarak yarın hiçbirşey olmamış sınıfa girip derslerimi diniliyorum peki arada gene hatunu kesiyimmi yada gidip muhabbet edeyim ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi daha neyini kesicen ya gözünü sevim yapma kıza ing. saçmalıosn sonra kesiyimmi diosn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar