diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilginçtir ki bende bir o kadar ilginçlik yaptım ama olay şöyle: (bu mesajım attığım günden önceki gün ilk mesajımı atmıştım soru sordum işte yardım istedim öylece 2-3 mesaj attık birbirimize) mesajda şöyle dedim:(yukardaki mesajlaşma değil bu sonraki gün yazdığım mesaj işte) "İyi akşamlar Doğa ben Tuğrul,sana yine birşey sorabilirmiyim:) yarın müsait misin?müsaitsen yarın bir yerlede kahve içebilirmiyiz?" cevap hemen hemen 2 sat sonra geldi: "yok içmeyelim saol" benim cevap ayrı bir tuhaftı ve hala anlam veremedim niye böyle yazdığıma belki ingilizce eğitim alıyorum diye olsa gerek: "its all right then see you tomorrow" O_o anında o da cvp attı: "tmm hoşçakal" bu ne abi alakaya maydanoz gibi abuk subuk birşey oldu bu zaten şanssız bedeviyi Not:anlam hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oha, öylesine temiz ve sade bir kapak ki, yani bu kadar mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kapakta yani her ne kadar anlam veremesemde hormonal aktivite diyip işin içinden çıksamda insanım yani hissedebiliyorum koyuyor adama beğendik yani kötü mü ettik peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yannız varya kısa ve öz bi şekilde kız kendini ifade etmiş ama yani hiç hoşlanmadım bu konuşmasından o ne havalar öyle ya yok içmeyeyim sağol ne ya nezaketen siktir çekmekten başka bişi diilk dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ha bide bu kız 373 le bizim bölüme girmiş bi kız süper güzel falan da diil ama benim hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahahaha annem uyanmayacak olsa kahkahalar atacam şurda :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ama atılmıycak gibi diilki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi hala gülüyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Neye güldüünü söylede sonradan yannışlık olmasın :D ama yani bende gece gece valla pati saolsun ya ayrılık acısı fln kalmıo adamda montlada sıçmaya gerek yok asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 said: benim cevap ayrı bir tuhaftı ve hala anlam veremedim niye böyle yazdığıma belki ingilizce eğitim alıyorum diye olsa gerek: "its all right then see you tomorrow" O_o kızdan ters cevabı alınca napıcağını şaşırıp böyle bi mesaj atmasına. :D allam offff :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayır bide nie ing. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olay ing'de zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hiçbir fikrim yok ve arada bir sinirlenip arada bir gülüyorum yani tuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 monta sıçma zaten, montla sıç abicim. ne içiyosan aynısından istiom bu arada. olm mesaj atmamı mı bekliodunuz lan?! çatır çatır döşemişsiniz. tee JD ye dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi yok sen çokyaşa valla yani ellerin dert görmesin beni kopardın valla allah ne muradın varsa versin abiiim dertler ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben mi o mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Laraken said: monta sıçma zaten, montla sıç abicim. ne içiyosan aynısından istiom bu arada. olm mesaj atmamı mı bekliodunuz lan?! çatır çatır döşemişsiniz. tee JD ye dedim ben. Bi harf yazmayı unuttuk die hemen ısçtıın aazımıza yaw :( sen abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olm karıştı. olm bi durun forum çökecek, bu ne hız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hehhe kuzum enteresan mısınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayatımda bugüne kadar hiç evet almamış olabilirim buda hepsi hayır demek olsada içlerinden hiç bu kadarı böyle foşurt diye çarpmamıştı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahah abi yok yaaa benim sinirlerim bozuldu valla gülme krizine girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Laraken said: monta sıçma zaten, montla sıç abicim. ne içiyosan aynısından istiom bu arada. olm mesaj atmamı mı bekliodunuz lan?! çatır çatır döşemişsiniz. tee JD ye dedim ben. ahahahaha :D:D:D:D bir de aklıma şu karikatür geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çat die koydu karikatürü ben olsam 55 saat arardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 öl olm :D ahaha buraya da topic mi açtın AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olur mu onların elinde database var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar