prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 KHaRoN said: a1 quatro epic ama dort ceker polo gti olmus o da ayri bir mevzu. Boylesi bir kizgin yumurtaya 100k istemek... bilemiyorum bi turlu kafamda olduramadim. Daha cok yeni, bir arkadasim a3 sportback tfsi aldi, 74500 gibi birseye; a1 in icini biraz doldurunca 69-73 arasi birsey cikiyor. yazik. a1 Quattro 0-100 5.7 Polo gti 0-100 6.9 o 1.2 sn muazzam bir fark esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 8 saniye alti icin 1sn lik o fark muazzam ona katiliyorum. Ama bu siniftaki bir arac icin o 1 saniyenin bir 50k daha ettigine katilamiyorum. yoksa bu boyda bir arabanin quattro olmasi, sub 6 cikarmasi falan muthis o ayri. ozellikle sanziman 4 ceker aktarim, motoru zorunlu olarak one uzatmalari gibi seyleri dusunursek 135i falan dururken kufur gibi. Sportif kullanimdan bahsederken bu fiyatta bunlari goz ardi edemeyiz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Roll cage sanayide yaptırılabiliyor. Hatta alüminyum alaşımından hafif modeller yapılıyordu. A4 B5 ve TT için kitler vardı hazır yapılmış sertifikalı falan. Böyle araçların zevki ancak öyle çıkar çünkü :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 KHaRoN said: 8 saniye alti icin 1sn lik o fark muazzam ona katiliyorum. Ama bu siniftaki bir arac icin o 1 saniyenin bir 50k daha ettigine katilamiyorum. yoksa bu boyda bir arabanin quattro olmasi, sub 6 cikarmasi falan muthis o ayri. ozellikle sanziman 4 ceker aktarim, motoru zorunlu olarak one uzatmalari gibi seyleri dusunursek 135i falan dururken kufur gibi. Sportif kullanimdan bahsederken bu fiyatta bunlari goz ardi edemeyiz sonucta. A1 Quattro vs Polo gti vs 1.35i = elma vs armut vs ayva Hepsinin çekiş biçimi motor hacmi birbirinden farklı. 1 saniye senin için 50k etmeyebilir fakat 0 - 100 6.0 - 7.0 sn bandındaki araçlarn bedelleri ortada. Burada polo gti yi istisna olarak kabul etmek lazım. Türkiye de götü başı oynayan bir 1.35i den ziyade ( aracın bedeli, mtv sini de kat içine ) 4 çeker bir a1 quattro benim tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Sankim rol çalıyorsun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yeni a3 geliyor, o yargılar a1'i direk kendi aracını kendi yargılamış audi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 100 liraya golf R lara evo x lere cıkıyosunuz abi, a1 in lafı edilemez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 aynen demek istedigim de oydu, hepsi elma armut ayva kiyasi ama turkiyedeki fiyatlari ve hedef kitleleri goz onunde bulunduruldugunda en bastan sinif farki var, o fiyata dahasini sunan araclar var. a1 fiyati makul olsa inanilmaz bir araba, ama a3 e kafa tutan fiyatlariyla birde quattro limited premium fiyatini goz onune alinca cok da makul olmuyor insani mantiksiz kiyaslamalar yapmaya zorluyor. 0-100 daha iyisi var. konfor daha iyisi var. drivetrain daha iyisi var. yol tutusu daha iyisi var. fiyat daha makulu var. falan derken a1 i fanatizm disinda secilmeye deger tek unsuru kalmiyor. imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 EvoX 65k euro dan başlıyor. Aynı kefeye golf r mantıklı olarak konulabilir. Genede benim tercihim A1 Quattro dan yana olacaktır. Selamlar saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mukemmell olmus, jantlar efsane ozellikle aracin tr kotasi sadece 1 adetmis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hah. selamlar, saygılar. yaz diyecektim ona da girmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Vodan said: hah. selamlar, saygılar. yaz diyecektim ona da girmiş :) :))) audifil olma yolunda ilerliyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 nuwanda said: mukemmell olmus, jantlar efsane ozellikle aracin tr kotasi sadece 1 adetmis =/ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Selam, Vodan sen hayatta mısın :) Buradan Ingolstadt'a sesleniyorum; MPV araç yapın artık! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 :) Pek vakit bulamıyorum haklısın. Ama buraların da o eski tadı yok sanki he? A2 patlağından sonra MPV'den şirket kültürü olarak uzak duruyorlar bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bu arabayi zamaninda bekleeediiiiim... bekleeeediiim... bekleeediiim... bir turlu cikmadi. sonunda otv indirimi doneminde bastiran hanim mini cooper aldirdi bana. o igrenc mini cooperin icine oturdukca hala "acaba?" diyorum yolda a1 gordugumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bence hiç deme bugün kınayan gözlerle baktım. Baktıkça da siz geliyorsunuz aklıma kelli felli koca koca adamlar nasıl beğeniyor şunu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Kelli felli derken?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Literal yorumlamayalım lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Saç dağılımındaki homojen yapıda senin de bozulmalar olsun görürüm seni de :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Hepimizin sonu aynı paracım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Benim bu arada 2inci çocuk da geliyor gibi(kısmetse Temmuz'un ilk haftası doğum). İyice kendimi orta yaş bunalımında hissediyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Para maaşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Sağol, darısı başına :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 paramecium said: Selam, Sağol, darısı başına :D Saygılar. Önce bi hanım gerekiyor o denklemde. Inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar