Vodan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Güzel değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gerçekçi olalım. Bu araç polo alt yapısı taşıyacak. 1.4 motorlu ( olursa ) versiyon en az 35k olacak. Eğer bu video daki gibi mmi li ve deri koltuklu istiyorsan en az 40 45k tl vermen gerekecek kiiii öyle bir donanım ile gelmeyecek :) a1 patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mini rakibi zaten, o yuzden patlmaz. buyuk bi satıs rakamı da hedeflediklerini sanmıyorum zaten, polo altyapısı kullanılıyosa zaten cok marjinal bi argesi yoktur, o yuzden gayet yeterli ve mantıklı bi arac, 35k ya da gayet alınır. miniye parası yetmeyen kız babalarına gun dogdu felan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bakalım görecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 35k olur mu kardeşler Polo zaten 38k'ya fln çıkmıyor mu? Kıçı kırık Fiat 500 bile o fiyatlara geliyor :) A1'de A3'ten az biraz düşük olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Vodan said: 35k olur mu kardeşler Polo zaten 38k'ya fln çıkmıyor mu? Kıçı kırık Fiat 500 bile o fiyatlara geliyor :) A1'de A3'ten az biraz düşük olur işte. polo 1.4 benzinli dsg şanzıman comfortline 35k tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yuh demek istiyorum: Golf un gti dan da kuvvetli modelini getirmişler Golf R Golf R 2.0tsi 255 bg dsg 4motion 50k Euro!!!! Golf e 50k euro veren adama ne denir? Not: Golf gti da 84.5k tl imiş Bir de şunu sormak istiyorum. Vw nin sitesinde sunroof gibi eklentilerde araçların motor hacimlerine göre fiyat farkları mevcut örnegin: tiguan 1.4 lt tsi 1550 euro sunroof 2.0lt tdi 1810 euro sunroof ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Selam, ÖTV'den ve MTV'den nasipleniyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o golf gayet muthis bi arac yanliz. r32 alan şahıs bunu da alır 2.0 tsi 255hp, 4 motion, dsg, 0-100 5.7 sn donanım listesine de bi göz atın, yok yok araçta. scirocco 2.0 40 kusur bin euroyken, bu golf hayli hayli alıcı bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Araca lafım yok fiyata var :) r32 bence ayrı tutulması lazım. İki adet 1.6 motorun birleştirilmesi ile elde edilen bir motoru var. Onun da performansı inanılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu daha da iyi :) hem vergisi de daha dusuk. golf4 r32 0-100 6.5sn golf5 r32 0-100 6.4sn golf6 R 0-100 5.7s ayrıca 2.0 tfsi scirocco bile 42 bin eurodan baslıyoken fiyat olarak, ki donanımsız hali, buna bide xenon sunroof falan koydugunzda 45 46 yı gorur cok rahat, golf R ın el dolu ve scirocco 2.0dan 55 beygir guclu ve 4 ceker halinin sadece 3-4 bin euro daha pahali olmasi hic mantiksiz bi fiyatlandirma degil. ki turkiyede var bikac tane scirocco 2.0, demekki golf de olabilir. tabi kac tane gti vardi, kac tane R olur, az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Biraz önce donanımlara baktım gerçekten iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu aletin ncap'i nedir belli mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Selam, Daha test edilmedi sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 4.5dan asagi olmaz gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 20k euro altından getirmeye calısıyorlarmıs turkiyeye. sanırım benim boş a3ü dolu a1le takas edicem ahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 a1in quattrosuna ne binerim belli degil şöle 211hp quattro manuel a1 gibi fantezi bi araç üretseler benim için mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 arac transformers olacak gibi duruyor her an, sanki kizgin bir autobot =) bu arada ici cok guzel de, disi cok tirt o arkasi flm, fiyati ucuz olucaksa dusunulebilir ama, daha cok 18 25 arasi genclerle bayanlara hitap eden bir arac olacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Selam, Fantazi araç için soru şu; 2.0T motor ön kaputta kendine yer bulabilir mi? Cevap evet ise yaparlar büyük ihtimalle. quattro için ise Haldex kullanırlar diye düşünüyorum. Neticesinde A/S3 ve TT için bunu kullanıyorlar. Eğer motoru uzunlamasına koymayı düşünürlerse de Torsen kullanırlar sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Arabayı test ettim. Çok güzel, adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Alcadras said: Arabayı test ettim. Çok güzel, adamlar yapmış. Yazar burada Barcelona'ya gittim demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 a1 Quattro degerleri: Motor: 2.0-litre four-cylinder TFSI with 249bhp and 258lb ft of 0-100: 5.7 seconds Tahmini fiyatı 50k Euro filan olur. Countryman' i aileme verip şirket arabası olarak Audi kullanmaya başladım ve Audi lere bir ısınmaya başladım ( Para selam naber? ) Yani 2014 yılında almayı düşünecegim arabalardan biri olacak. Bu araba çok rahat bir porsche killer olur :) Topgear test etmiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Ben de buna bayılıyorum. Hanıma almak gerek; tabi ben de arada binerim :D Bu bahsi geçen model için roll cage şart :P Audi ne zaman MPV üretecek yaaaa. Şu Alhambra'ı baz alıp bir şeyler üretseler ya. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 paramecium said: Selam, Ben de buna bayılıyorum. Hanıma almak gerek; tabi ben de arada binerim :D Bu bahsi geçen model için roll cage şart :P Audi ne zaman MPV üretecek yaaaa. Şu Alhambra'ı baz alıp bir şeyler üretseler ya. Saygılar. Roll cage i sanayi de yaptırabiliyor muyuz? Arka koltukları atarım öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 a1 quatro epic ama dort ceker polo gti olmus o da ayri bir mevzu. Boylesi bir kizgin yumurtaya 100k istemek... bilemiyorum bi turlu kafamda olduramadim. Daha cok yeni, bir arkadasim a3 sportback tfsi aldi, 74500 gibi birseye; a1 in icini biraz doldurunca 69-73 arasi birsey cikiyor. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar