Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metroproject - A1 Quattro

Charsi

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
mmi ve vehicle device in ben memlekete gelen modellerde standart olacagindan supheliyim. ayrica her motor secenegini de beklememek lazim. audi turkiye stratejisi uzun sure ahmakca surdurulen bir strateji oldugu icin fiyati konusunda da supheliyim paramecium. bakalim bekleyelim gorelim. cidden ciddi bir alici olarak bakiyorum su anda araca. benim 1 serisini 1.5 sene sonra falan nisamlima verip ben baska bir araca ziplayacaktim ama gorunen su anda o ki bmw ve ben 1 serisi ile biraz daha takilacagiz.

ama merak ettigim konu fiyat olarak nasil gelecegi turkiye ye. mmi opsiyonlari olacak mi, kokpit kirpilacak mi, hangi motorlar gelecek gibi audi nin turkiye de nedense hep tadimi kacirmayi basardigi sorular var aklimda.

bir de bu araca b sutunu eklenir gibime geliyor. boyle cok elestiri alir, arac takla atarsa nolacak muhabbeti baslar hemen uluslarasi forumlarda. (bkz: yeni wolkswagen beetle in ilk ciktigi donem ve ncap testleri ardindan harlayan uluslari tartisma forumlari)
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

bir de bu araca b sutunu eklenir gibime geliyor. boyle cok elestiri alir, arac takla atarsa nolacak muhabbeti baslar hemen uluslarasi forumlarda. (bkz: yeni wolkswagen beetle in ilk ciktigi donem ve ncap testleri ardindan harlayan uluslari tartisma forumlari)

Ya mühendis değilim, ama herhalde A ve C sütunları bu boya bi araca yeterli takla ve yanal desteği veriyordur sırf çık olsun diye güvenlikten ödün vererek B sütununu kaldıracaklarını sanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Audi pazarlama konusunda hantal kaldı. Bunun en büyük nedeni Doğuş'un lüks segmentte acemi olması ve daha yeni yeni bu işi öğrenmesidir. Avrupa ve Amerika pazarında çok iyi artışlar yakaladı.

Açık söylemek gerekirse, opsiyonların TR pazarında tam anlamıyla sunulacağından ben de şüpheliyim :( Audi'yi VW'den ayırabilmeleri lâzım artık.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Mr_Hand said:
gerçi o ön ızgarayı öyle bırakmazlar, güvenlik ncap hede hödö diye ortaya iğrenç siyah bi plastik şerit koyarlar.

bence boyle kalmamalı ztn, cok bi buyuk o on ızgara bi sekilde biraz bolunse simdiki audiler gbi olsa dha hos olur bence. önünü garipsiyorum biraz ama arkası cok guzel olms
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...