Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benzer kokpiti olan bir model bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dışı olmamış çok konseptimsi, bir de bebek arabasını andırdı ne alakaysa :) ya arkada parlayan lityum pil midir nedir, ne işe yarar ne güzel şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 basta bu ne be dediysem de foruma girip cikip resimlere baktikca daha bir hosuma gidiyor bu araba. bakalim son hali nasil olacak. sanirim nisanlima evlilik hediyesini buldum gibi gozukuyor. tabi ben onumuzdeki 10 yil kadar falan lapa yiyerek beslenecegim bu a3 civari fiyatlarda cikmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 1 serisi yer bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selam, Kingpin yerim seni :P A1 fiyat olarak elbette A3'den ucuza çıkacaktır. Yok artık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 1 serisi a3 le ayni segment ama kingpin. bu biraz daha farkli bir konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 biliyorum, geyiğine söyledim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 mmi ve vehicle device in ben memlekete gelen modellerde standart olacagindan supheliyim. ayrica her motor secenegini de beklememek lazim. audi turkiye stratejisi uzun sure ahmakca surdurulen bir strateji oldugu icin fiyati konusunda da supheliyim paramecium. bakalim bekleyelim gorelim. cidden ciddi bir alici olarak bakiyorum su anda araca. benim 1 serisini 1.5 sene sonra falan nisamlima verip ben baska bir araca ziplayacaktim ama gorunen su anda o ki bmw ve ben 1 serisi ile biraz daha takilacagiz. ama merak ettigim konu fiyat olarak nasil gelecegi turkiye ye. mmi opsiyonlari olacak mi, kokpit kirpilacak mi, hangi motorlar gelecek gibi audi nin turkiye de nedense hep tadimi kacirmayi basardigi sorular var aklimda. bir de bu araca b sutunu eklenir gibime geliyor. boyle cok elestiri alir, arac takla atarsa nolacak muhabbeti baslar hemen uluslarasi forumlarda. (bkz: yeni wolkswagen beetle in ilk ciktigi donem ve ncap testleri ardindan harlayan uluslari tartisma forumlari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Namessar said: bir de bu araca b sutunu eklenir gibime geliyor. boyle cok elestiri alir, arac takla atarsa nolacak muhabbeti baslar hemen uluslarasi forumlarda. (bkz: yeni wolkswagen beetle in ilk ciktigi donem ve ncap testleri ardindan harlayan uluslari tartisma forumlari) Ya mühendis değilim, ama herhalde A ve C sütunları bu boya bi araca yeterli takla ve yanal desteği veriyordur sırf çık olsun diye güvenlikten ödün vererek B sütununu kaldıracaklarını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selam, Audi pazarlama konusunda hantal kaldı. Bunun en büyük nedeni Doğuş'un lüks segmentte acemi olması ve daha yeni yeni bu işi öğrenmesidir. Avrupa ve Amerika pazarında çok iyi artışlar yakaladı. Açık söylemek gerekirse, opsiyonların TR pazarında tam anlamıyla sunulacağından ben de şüpheliyim :( Audi'yi VW'den ayırabilmeleri lâzım artık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 herşeyi iyi güzel ama o öndeki ızgara ve arkası hiç olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hayata geçecek mi bu, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Geçecek(miş). Ama tabi hangi kılıkta çıkar karşımıza Allah bilir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 concept in uretilmis bir resmi. asıl uretımı merak edıyorum neye benzeyecek. oncekıler hep renderdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 başta begenmemiştim bunu. ama minicooper dan cok daha guzel geliyor simdi gozume concept hali. üretim halini heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 minicooper sadece sevimli, bu daha hırçın duruyo ufak boyutlarına rağmen bi de aynı zamanda sevimliliği de var biraz. Başarılı olacak gibi daha önce dediim şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Bir arkadaşın yaptığını haşin yumurta yorumu aklıma geldi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gerçi o ön ızgarayı öyle bırakmazlar, güvenlik ncap hede hödö diye ortaya iğrenç siyah bi plastik şerit koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ayna kaplaması ve cam cıtalarıda oyle kalmaz gibime gelıyor cunku dıs krom kaplamayı (yanılmıyorumdur ıns) Audi S serilerine koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mojito said: Ayna kaplaması ve cam cıtalarıda oyle kalmaz gibime gelıyor cunku dıs krom kaplamayı (yanılmıyorumdur ıns) Audi S serilerine koyuyorlar. o zaman arabanın mını ye karsı bır avantajı kalmaz. swift le falan yarısır hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mr_Hand said: gerçi o ön ızgarayı öyle bırakmazlar, güvenlik ncap hede hödö diye ortaya iğrenç siyah bi plastik şerit koyarlar. bence boyle kalmamalı ztn, cok bi buyuk o on ızgara bi sekilde biraz bolunse simdiki audiler gbi olsa dha hos olur bence. önünü garipsiyorum biraz ama arkası cok guzel olms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sırf görüntüyü bozmamak için öndeki siyah şeridi içerden geçiremezler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 avrupa icin tahmini bir cikis tarihi var mi? 7-8 ay sonra da turkiye ye gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, O alüminyum kaplamayı film ile uygulayabilirler, zor değil artık. Ön panjur hoş bence. Şirin birşey ve tahminim, Fabia gibi siyah/beyaz renkli tavan seçilebilecek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hala hevesle bekliyorum bunu. mini cooper ı havada yere gomecek bir araba olmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar