oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Lidriel said: çok acayip 1 kere yattı diye üstünden mahalle geçti tepkisi verenler var. patlicak bu konu hissiyatım doğrultusunda. mahallenin geçmediğini nerden biliyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 JD said: Aşk meşk yalan işler ya vurup kaçıcan dikkat et de, sen de kaza kurşununa gitme. kurşun adres sormaz sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oper said: Lidriel said: çok acayip 1 kere yattı diye üstünden mahalle geçti tepkisi verenler var. patlicak bu konu hissiyatım doğrultusunda. mahallenin geçmediğini nerden biliyosun ;) Güvenmediğin kızla niye birliktesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 birlikte değilim zaten :D olmam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ilişki topicleri çok fazla mesaj alıyor. bence bu hep aşk üzerine bu kadar çok şarkı yazıldığı için oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 False logic. İlişki topicleri bu kadar çok mesaj aldığı için aşk üzerine bu kadar çok şarkı yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ...ve tanrı sanrıyı yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ve Tanrı sonra Dev i bunu bize iletmesi için yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ilişki topicleri 97 de yoktu ama bon jovi o zamanlar i will always love you diyordu.. gerçi bu da benim düşüncemi doğrulamaz. sanırım önce müziğin tarihine kullanım şekillerine ilk enstrümanlara ve yaygınlaşma şekline. nörolojik etkilerine sosyolojik ve kültürel açıdan etkidiklerine de bakmak lazım ama gerek yok bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 orada anlatılmak istenen yani topic'ten kasıt toplum arasında geçen muhabbetti aslında diyim ben de sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 özet geçmek gerekirse bir kızın bekaretini koruması ve bunu doğru insanla paylaşması çok hoştur. O kadının içine bir başkasının herhangi bir uzuvu girmediyse ve onu "sıvısıyla" kirletmediyse bu kutsallıktır. Ha gereklimi okdar? Bence hayır. Bunu kaldıramicak olanlar düşünsün bana göre belli ölçütlerde belli sınırlar çerçevesinde bunlar olağan şeyler. Biz nasıl erkeksek ve bu yazıdğımı yapıyorsak bir başka kızında bunu yaşamak istemesi gayet doğal. Fakat bunu inanılmaz boyutlara taşıyıp kendi bedenlerini insanların zevklerine sunan önemi özelliği unutan, kutsallık değil belki ama " SAYGIYI " unutanlar ile birlikte olmayı istemek (ciddi anlamda) bir kere daha düşünmelidir. Bana göre herkesin kendine saygısı olmalı. Bildiğim bir olay var. Erkek arkadaşı istedi diye ve merak ettiği için aşık olduğu adamla ve dostuyla o gece birlikte olan insanlar var. Bu olaydan sonra hala aşkım beni çok seviyor dediğini biliyorum bu kızın. Eğer bir kız bunu yapabiliyor yada daha fazlasını isteyebiliyor ise o zaman düşünülmesi gereken karşınızdakinin kişiliğidir sizin beyninizde değildir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zydar said: O kadının içine bir başkasının herhangi bir uzuvu girmediyse ve onu "sıvısıyla" kirletmediyse bu kutsallıktır. abi meni dediğin şey tertemiz bişey ya niye böyle diyosun ki şimdi, gençleri çocukları da tiksindiriyosun. ayıp ediyosun usta ya, ne güzel yapış yapış böyle muhallebi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Dev said: abi meni dediğin şey tertemiz bişey ya niye böyle diyosun ki şimdi, gençleri çocukları da tiksindiriyosun. ayıp ediyosun usta ya, ne güzel yapış yapış böyle muhallebi gibi hohaha imzaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar