Molto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Evet bu konuyu tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Delimisin ya tabiki yaşamam :D bi postada ben çakarım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aşk maşk olmaz arkadaşın dediği gibi pompa olur. ama how i met your mother'ın geçen haftaki bölümünü izledikten sonra o bile şüpheli diyorum.. Bknz: how i met your mother s03e05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cemal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 JD, sırf kişisel'de balon patlattın ha helal olsun. Arkadaşım anlatçak böyle oldu şöyle oldu üf feciydi buydu şuydu, ben de aşık olcam. uhm geçmiş olsun kardeşim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 O da enteresan bi dizi ya :D allahın pasifi bir herif hayatında elde edebiliceği en mükemmel kadını elde ediyo yani nasıl iş bu annamadım yoksa ben mi yannış yoldayım :D ahahaha harbi patlamış ya :D bikaç post siliim bari (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Niye olmasın abicim ya. Neden yani. Ha başkasıyla yapmış ha arkadaşımla. Olabilir. Geçmişte kalmış yani. Neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne kadar geniş olduğuna bağlı.. kişinin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sizden önce başka biriyle aşk yaşamamış olmalı kız öyle mi yani? Bu şey gibi geliyor bana. Bakire değilse evlenmem muhabbeti gibi. İnsanların sizden önce hayatları vardı sizden sonra da olucak, örümcek ağlarını atın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayır Dynun, benim arkadaşımla sex yapmış birisiyle aşk yaşamamdan bahsediyoruz. önemli nokta arkadaşla sex. sadece sex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bütün sevgililerim bana versin ama karim bakire olsun ehheeh konuyla alakasi yok ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne fark eder ki? Seviyosan o insanı senden önce yaptıkları o kadar önemli mi ki? bemçin deil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hm seks yapmak ve aşk yaşamak aynı manadaysa peki. ben arkadaşı 'yakın arkadaş' olarak algıladım bi de. Adam gibi uzun ve güzel bir ilişki yaşamak istiyosam karşımdakinin arkadaşımın altından geçtiğini bilmek istemezdim heralde. bi de önceden arkadaşınla birlikte olmuş biriyle aşk yaşamakta böyle ne bileyim o kız için sıra beklemek gibi bişey ya da neyse saçmaladım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadaşın insan değil mi lans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yavuz said: karşımdakinin arkadaşımın altından geçtiğini bilmek istemezdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hah ben de Dev'in alıntı ettiği şeyi demek istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Neden öyle düşünüyosunuz ki? Diyelim gün geldi evleneceksin. Karının senden önce 2 ilişkisi olmuş sevmiş, sevilmiş ayrılmış. Bu ilişkilerde cinsel ilişkide de bulunmuş. Oha ya sen kaç kişinin altından geçmişsin sevmem ben seni mi diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 banane ya. abazayım ben bi de bunu mu düşünücem işe bak(:D neydi, ayranı yok içmeye atla gider sçmaya :p mantığı bir kenara bırakmak lazım bi de aşk meşk durumlarında, başlığı açan arkadaşın böyle bir durumu varsa mesela bunu konu açıp 100 kişinin düşüncesini alıp ona göre hareket etmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Buldozer gibiyim ben tüm kızların üstünden geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ohooo hala anlatamadık. abi herhangi biri değil olay... sen benim kankamsın, bi kız senle yatıyor vs.. sonra o kızla ben aşk yaşıycam.. kankamın yattığı kızla ben aşk yaşıycam yani. annadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Dynun said: Neden öyle düşünüyosunuz ki? Diyelim gün geldi evleneceksin. Karının senden önce 2 ilişkisi olmuş sevmiş, sevilmiş ayrılmış. Bu ilişkilerde cinsel ilişkide de bulunmuş. Oha ya sen kaç kişinin altından geçmişsin sevmem ben seni mi diceksin? karım olcak hanımkızın iş arkadaşlarımla daha önce yatmış olduğunu kabullenemezdim mesela. bakire olup olmamasıyla ilgili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @oper : e anladım. kankanla kızın alakası var mı artık? kankan dert ediyor mu? önemli sorular tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Eğer gazoz kapağını bedri açtıysa sorun göremiyorum benB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 SEX?NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eski kafalıyım ben sanırım biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar