Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir leyn bu facebook?

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

aç bir hesap, lise networküne gir, dost düşman herkesi ekle. ardından onların da arkadaşlarını ekle , üç haneli sayıya ulaşsın friend listin ve bu listeden sadece 4-5 kişiyle konuş.

arada bir "selammmmm şekerrlerrr" yaz birine , iki resim aç yorum yap "çok şekersinnn :) x 10" diye , tamamdır. tanıdığım kim varsa bu amaçla (amaç ?) kullanyor.

bonus : sevdim bu işi tüm gün burdayım diyorsan vampir kurtadam zombi avcı dörtlüsü var sanırım, hepsinden al alabildiğin kadar ve wow oynar gibi bunları kas. örneğin açalı 3 gün olan bir tanıdığım 6. seviye vampir yapmış, azimle çalışırsan zor değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Shitbook, ben ilkokul arkadaşlarımdan nasıl kaçtım bir ben bilirim. Lisede değer verdiğim her insanla zaten haftada 2 defa görüşüyorum en azından. MSN vs. bile fazla geliyor onlar için. Üniversite desen hergün yüzüne baktığım adamları facebookta görmesem birşey olmaz. Platonik aşkım vs. de yok, eskileri deşmek gibi sado mazo yönlerim de.

Ha hatun kaldırırsın derseniz, onlar da boş işler hep. Kendi eklese "vercem" dese "sie" derim.

Facebook bence bu genç yaşımda yarardan çok zararlı, 20 yıl sonra yine online olur, ben de merak ederim hani bu kız beni boynuzladıydı şimdi boynuzları var mı? selülitleri ne alemde? göbeği çıkmış mı? vs. diye o zaman işime yarar. Ya ad ne bileyim emekli oluruz okeye dördüncü lazım olur facebooktan üniversiteden eskileri çağırırım ders notu vermecesine okey atarız yeniden eski günler yad olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...