Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paralı üyelik - anime site

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selam

Bugün e kadar anime-eden dan binbir takla açarak indiriyordum ama canıma tak etti, aynı anda bir den fazla seriyi takip ediyorum, yeni başladığım serilerde mevcut. Direct http veya ftp hosting yapan, para verip indireceksen budur diyebileceğiniz bir site var mı?

GR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Premium Media
Only $5.00 per month donation

* 1000+ anime series and OVAs
* 100+ Japanese drama series
* Fast and unlimited downloads from a US server
* 2 concurrent FTP connections per account

Şu bold kısım hakkatten doğru mudur ? Kısıtlama yok mu ? Birde hız nasıl deneyen var mı ?

ek : birde rip'ler nasıl ripler ? 170-200-200 mb'lık avi'ler mi yoksa şu her yerde dolaşan rmvb'elrden mi ?

arşiv için istiyorum o yüzden real media dosyaları pek tercih etmediğim şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada national-anime ftp'si pek stabil değil. Veri aktarma hızında çok dalgalanma oluyor ve anlık sadece 2 bağlantı açabildiğinizden ötürü de zorlayamıyorsunuz flashget gibi birşeyle. En fazla 100k gördüm ki genelde 35-70 arasında değişiyor flashget'le bile.
Sosyal ağlarda paylaş

anime-eden dan aynı ip den birden fazla connection a izin verilmiyor, cinlik yapıp ilk bağlantının ardından 3 ayrı proxy kullanarak download yapmaya başladım.

Fakat gündüz işdeyiz malum, proxy kullanarak indirmek için basında durmak gerekiyor.

Aynı anda 2 bağlantı olayı anlamsız ben zaten download hızım ve birden fazla connection elde etmek için para verecem :(

Bakıyorum diğer sitelerede şu anda, bilgiler için teşekkürler.

GR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...